A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 750 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más Karina típusokkal kombinálva is használható. Állati tejszínhab erősítése - 3000 g tejszínhabhoz használjon 1000 g Karina Basic Tejet, amelyet 500 g ivóvízzel keverjen össze. Ha vajkrémet szeretnél készíteni, 500 g vajhoz használj 1 kg Basic Milk carina-t, ezt keverd össze 500 g ivóvízzel, és a feldagadt keveréket keverd bele a vajba (az előző esetben a tejszínhabba). Súly 500g Összetevők: cukor, tejpor, növényi olaj (pálma), glükózszirup, tejsavópor, növényi zsír (teljesen megszilárdult).kókuszdió), sűrítőanyag (E401), emulgeálószer (E472a), aroma. Átlagos tápértékek 100 g termékre vetítve:Energiaérték: 2162 kJ (517 kcal)Zsírok: 27,5 gebből telített zsírsavak: 22,3 gSzénhidrátok: 60,0 gebből cukrok: 53,2 gRost: 0,5 gFehérje: 7,1 gSó: 0,8 g
Anyag | Tejszín, tej, joghurt |
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Karamellás sűrítő tejszínhabhoz, vajkrémhez vagy sajttortákhoz. Könnyen használható, látványos eredményekkel. Szállított mennyiség 1 kg, | Összetevők: cukor, glükóz, karamellizált cukor, módosított burgonyakeményítő (E1414), glükózszirup, tejpor,sűrítőanyag (E401),
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez számítják. Franciaországban készült, 500 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként.Felhasználás: adjon
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Diós ízű, diós csokoládé alapon készült töltelék - sütés után töltésre tervezve. Vödörbe csomagolva 500g. | Összetevők: cukor, napraforgóolaj, sovány tejpor, zsírtalanított kakaópor (6,5 %), részben szilárdított szójaolaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma. | Átlagos
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
A Steinberg BASIC SBS-LW-500/10 precíziós, szélfogóval ellátott mérlege 0,01 g pontossággal mér súlyokat 500 g-ig. Ez tökéletesen alkalmassá teszi különböző mérési feladatokra laboratóriumokban vagy a vendéglátásban. A szélvédőnek hála por állagú anyagok is