A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 485 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karinát felhasználhatja egy azonos felületű 'tükör' létrehozására is, ha olvasztott zselatinnal kombinálja. Egy másik érdekesség, hogy ebből a keverékből likőrhegyeket - azaz csokoládékéményt - is készíthetünk. Itt 50 °C-os forralt vizet és megszilárdult zsírt használunk. Karina KAKAO MIX 21%-os kakaóval kakaótöltelék készítéséhez. További feldolgozásra tervezték. Ajánlott eljárás: 1000 g Karina, 50°C-os víz (forralt) 450 g, habzsír 1250 gr. Keverje össze a keveréket a vízzel, és fokozatosan keverje a felvert zsírhoz. Összetevők: cukor, kakaó (min. 21%), szójaliszt, növényi olaj, módosított kukorica- és burgonyakeményítő, glükózszirup, tejsavópor. Száraz, jól szellőző helyen és hűvös helyen, legfeljebb 25 °C-on, mindig zárva tárolja.
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
Klasszikus csokoládéval bevont sütemények, úgynevezett marokánka vagy florentinák készítéséhez használt por állagú keverék. Édesített magvak több darabos keveréke szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra szánt. | Mennyiség: 5 kg | Javasolt eljárás:
Karamellás sűrítő tejszínhabhoz, vajkrémhez vagy sajttortákhoz. Könnyen használható, látványos eredményekkel. Szállított mennyiség 1 kg, | Összetevők: cukor, glükóz, karamellizált cukor, módosított burgonyakeményítő (E1414), glükózszirup, tejpor,sűrítőanyag (E401),
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt