A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 300 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek és más cukrászati termékek alapját képezik. Szárított tojást tartalmaz, és felhasználásakor csak ivóvízre van szükség. A professzionális piskóta keverék előnyei: a piskóta keverék előállítására szolgáló technológiai eljárás egyszerűsége jelentős időmegtakarítás az előállítás során a massza hosszan tartó stabilitása a felverés után a előállított piskóta sütés előtti stabilitásának jelentős meghosszabbítása nagyobb mennyiségű massza és jobb termelékenység lehetősége Felhasználás: 500 g víz 1000 g keverékenként. Keverje össze a keveréket és a vizet, hagyja 5 percig duzzadni, majd a használt habverőgép típusától függően 3-5 percig verje fel maximális sebességgel. Sütési paraméterek: 190 °C-on 10-15 percig (a sütő típusától függően), nyitott gőzszellőzőnyílással. Magvas és kakaós piskóta receptje Ajánlott technológiai eljárás a magvas piskóta előállításához: Keverje össze a Sandra BUFFY Kompletet és a vizet, hagyja állni kb. 5 percig, majd maximális sebességgel verje fel 2,5-3 percig, amíg a massza stabil állagú lesz. Keverje össze az Aranka mogyorót és a vizet, és hagyja állni körülbelül 20 percig. Ezután enyhe mozdulatokkal keverje bele az előre felvert Sandra BUFFY Kompletbe, és széles, lapos végű habkinyomó segítségével formázzon sütőpapírral bélelt tepsire piskóta formákat. Sütési paraméterek: 200 °C-on 11-13 percig a piskóták méretétől függően, nyitott gőzszellőzőnyílással (a paraméterek beépíthető elektromos sütőre vonatkoznak). Ajánlott technológiai eljárás a kakaós piskóta elő
Kategória | Keverők |
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Világos piskóta tészta keverék 5kg. | Keverék felvert piskóta előállításához. Hozzáteszi a nagy mennyiséget, rugalmasságot, finom porózus szerkezetet, jó tartósságot. Különösen alkalmas redőnyökhez és corpora-hoz. | Szeletek: 1000 g piskóta 100 könnyű, 750 g tojással, 100 g
Aandra mézeskalács egy különleges cukrászhéjak készítésére alkalmas keverék. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült cukrászati termékekhez való speciális mézhéj előállítására terveztek. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sandra Velvet komplett keverék a népszerű sütemények/tészták gyártásához piros színben - gasztrocsomagolás. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet torta elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO színezéket.A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Komplett keverék a hidegen égetett tészta nagyon egyszerű elkészítéséhez. Képviselőfánk, csiperkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, ezt mind elkészítheti a kész Paloma mixszel. Komplett tészta keverék - pl. banán alakú sütemények, képviselőfánk, csiperke,