A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 415 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük 170°C-on körülbelül 25 percig. Súly 1 kg Szeletelje fel a tekercset: Keverjen össze egy 500 g-os sötét bélhez, adjon hozzá 325 g vizet, 100 g olajat és 100 g tojás folyékony tartalmát. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Ezután röviden keverjük össze, és terítsük szét egy tepsiben. Süssük 170°C-on. Súly sütés után kb. 880g.
Szín | Barna |
Kategória | Keverők, Burkolatok |
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Sandra Velvet komplett keverék a népszerű sütemények/tészták gyártásához piros színben - gasztrocsomagolás. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet torta elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO színezéket.A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Aandra mézeskalács egy különleges cukrászhéjak készítésére alkalmas keverék. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült cukrászati termékekhez való speciális mézhéj előállítására terveztek. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Professzionális keverék könnyű sütemény Baker 15 kg-os gasztrocsomagolásban. Természetesen minden cukrásznak megvannak a saját módszerei. Ha azonban szeretné gyorsan megsütni a süteményt, felesleges munka nélkül (hó felverése, a tojássárgája keverékének bedörzsölése,
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Komplett keverék a hidegen égetett tészta nagyon egyszerű elkészítéséhez. Képviselőfánk, csiperkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, ezt mind elkészítheti a kész Paloma mixszel. Komplett tészta keverék - pl. banán alakú sütemények, képviselőfánk, csiperke,