A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 635 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. A Montana bevonat tulajdonságai: - a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent- nincsen időigényes nyersanyag-mérleg- a keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet- megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után- nagyon rugalmas és homogén a feldolgozás során- kellemesen illatos és természetesen íze Montana bevonóanyag felhasználása: - kis, modellezett termékek gyermekek számára- az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése- desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi- sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása- változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében- vonzó dekoratív termékek Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot?Agyag alap modellezése: hozzáadunk Montana-t, vizet és 100% -os zsírt a habverőgép üstjéhez, amelyet előre meglágyítunk. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolítás után egy erősebb fóliában tárolja és hagyja, hogy működési hőmérsékleten pihenjen. Megjegyzés: 150 - 170 g vízmennyiséggel mozgathatunk, az anyag további felhasználásától függően. A Montana keverhető és kb. 1 órán át állhat, és ebben az esetben a víz adagjának csak 140 g-nak kell lennie. Egyetlen más keverék sem hozhat létre oly sokféle vonzó terméket minden alkalomra, ilyen egyszerű módon. Ez nem csoda,ez Montana ... Súly 5 kg
Szín | Fehér |
Kategória | Keverők, Modellezés |
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Laza keverék a Montana bevonására és modellezésére - tejmarcipán 1kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | A Montana bevonat tulajdonságai: | a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,a nyersanyagok időigényes
Fekete laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 1kg A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Aandra mézeskalács egy különleges cukrászhéjak készítésére alkalmas keverék. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült cukrászati termékekhez való speciális mézhéj előállítására terveztek. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Sandra Velvet komplett keverék a népszerű sütemények/tészták gyártásához piros színben - gasztrocsomagolás. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet torta elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO színezéket.A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New
Szárított tojásfehérje speciális keveréke búzadara cukorral és citromsavval. Omlós keverék hólabdák, indiáner szeletek, krémtekercsek töltelékének és laskonky előállításához. Hozzáadatott súly: 5000g. | előállítási folyamat: indiáner szelet: 100 g eibumin + 500 g
Klasszikus csokoládéval bevont sütemények, úgynevezett marokánka vagy florentinák készítéséhez használt por állagú keverék. Édesített magvak több darabos keveréke szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra szánt. | Mennyiség: 5 kg | Javasolt eljárás:
Komplett keverék a hidegen égetett tészta nagyon egyszerű elkészítéséhez. Képviselőfánk, csiperkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, ezt mind elkészítheti a kész Paloma mixszel. Komplett tészta keverék - pl. banán alakú sütemények, képviselőfánk, csiperke,
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb