A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 51 935 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Szárított tojásfehérje speciális keveréke búzadara cukorral és citromsavval. Omlós keverék hólabdák, indiáner szeletek, krémtekercsek töltelékének és laskonky előállításához. Hozzáadatott súly: 5000g. előállítási folyamat: indiáner szelet: 100 g eibumin + 500 g ivóvíz - keverjük össze, hagyjuk rövid ideig pihenni, majd verjük habbá, a habverés során adjunk hozzá 625 g kristálycukrot és 350 g ribizli lekvárt, lassan öntsünk cukorlevet a felvert masszához (725 g kristálycukrot főzzük 200 g ivóvízzel). Fehérjekrém - 100 g eibumin + 770 g ivóvíz - keverjük össze, hagyjuk pihenni, habverés közben adjunk hozzá 620 g kristálycukrot. Lassan öntsünk cukorlevet a felvert masszába (1230 g kristálycukrot fözzük 310g ivóvízzel), ezután adjunk hozzá 70g vanillin cukrot. Sütemények - laskonky - 100 g eibumin + 765 g ivóvíz- keverjük össze, hagyjuk pihenni, és adjunk hozzá 620 g kristálycukrot. Lassan öntsük a cukorlevet a felvert masszába (1230 g kristálycukrot főzzük 310 g ivóvízzel), a felvert masszához adjunk 480g cukorlisztet + 1080 g magot (kókuszdió, őrölt dió, mandula). - habcsók - 100g eibumin + 770g ivóvíz - keverjük össze, hagyjuk pihenni, habveréskor adjunk hozzá 620g kristálycukrot. Lassan öntsük a cukorlevet a felvert masszába (1230g kristálycukrot főzzük 310g ivóvízzel). Ezután adjunk hozzá 785 g cukorlisztet a felvert masszához. A süteményeket 110-140 °C hőmérsékleten 45 percig szárítjuk. - a sütő típusának megfelelően.
Szárított tojásfehérje speciális keveréke búzadara cukorral és citromsavval. Omlós keverék hólabdák, indiáner szeletek, krémtekercsek töltelékének és laskonky előállításához. Hozzáadatott súly: 5000g. | előállítási folyamat: indiáner szelet: 100 g eibumin + 500 g
Szárított tojásfehérje különleges keveréke búzadarás cukorral és citromsavval. Porított keverék hótészták, indiai sütemények, kremroly, laskonek töltelékek készítéséhez. Szállítási súly 200gelőállítási eljárás: indiaiak : 100g eibumin + 500g ivóvíz -
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Sandra Velvet komplett keverék a népszerű sütemények/tészták gyártásához piros színben - gasztrocsomagolás. A csomag 5 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet torta elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO színezéket.A Red Velvet torta neve és eredeti receptje állítólag a New
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Klasszikus csokoládéval bevont sütemények, úgynevezett marokánka vagy florentinák készítéséhez használt por állagú keverék. Édesített magvak több darabos keveréke szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra szánt. | Mennyiség: 5 kg | Javasolt eljárás:
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja