A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 16 885 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja pihenni. Ezt követően verje fel a tejszínhabot, növényi vagy állati eredetű tejszínhabot, és kész is az eredeti luxus kávéízű töltelék. Ez a termék a fixálóval együttesen képezi a kávészemek töltelékét.
Termék Karina Moccacino tejszínhab és krém fixáló 5 kg - IREKS termékcsoporthoz tartozik Kávé készítés, a márka gyártja IREKS, színben barna, anyagi változat az Kávé, az e-shopban megtalálod Cukraszvilag.hu.
Szín | Barna |
Anyag | Kávé |
Kategória | Krémek, Keverők, Kávé készítés |
Márka | IREKS |
Szín | barna |
Anyag | Kávé |
E-shop | Cukraszvilag.hu |
A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.
Legyen barista egy otthoni kávézóban. Készítsen kulináris élményt szeretteinek és barátainak. Próbáljon ki különféle kávékészítési módszereket is.
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Dawn All Natural alap-fixáló finom krémek készítéséhez. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, jellegzetes kávéízzel. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a szeletelésnél. | Széleskörű felhasználásra alkalmas - torták,
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és lágyan fűszerezett fahéj keveréke. | Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
Málna sűrítőanyag tejszínhabhoz vagy krémekhez. Laza keverék a tejszínhab tökéletes megdermedéséhez - fagyasztva szárított gyümölcsdarabokat tartalmaz, amelyek hideg vízzel felöntve kissé megduzzadnak. | Az új recept figyelembe veszi ezt a folyamatot: | Öntsön 200 g
A könnyű tejszínhabos desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi fixálót is kínálunk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal cseresznye ízű fixáló. | | Súly: 2500g
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
Természetes Dawn All Natural alap - fixáló a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez mangó- és barackízű töltelékkel. Tiszta ízesítésű keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb
Keverék, amelyet a modern édességekhez használt könnyű krémek stabilizálására és ízesítésére használnak. A laza készítmény alkalmas a felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a banán aromát. A banánkeményítő krémek készítésére alkalmas könnyű szivacsos
Tejszín fixáló. A laza készítmény alkalmas tejszínhab rögzítésére. A semleges aroma krémek készítésére alkalmas könnyű piskóta süteményekhez, de csokoládés süteményekhez és egyéb desszertekhez is. A tejszínhab süteményeket, szeleteket, cupcakeket és roládokat
Édesített keverék tekercsek készítéséhez Az Aranka tekercs kereskedelmi neve alatt egy okos keverék rejtőzik a magcsövek készítéséhez, vagy más néven grilliáknak is nevezik őket. Az egyszerű receptnek köszönhetően a magmassza bonyolult előkészítése megszűnik, ami
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Klasszikus csokoládéval bevont sütemények, úgynevezett marokánka vagy florentinák készítéséhez használt por állagú keverék. Édesített magvak több darabos keveréke szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra szánt. | Mennyiség: 5 kg | Javasolt eljárás: