A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 450 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A könnyű tejszínhabos desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi fixálót is kínálunk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal cseresznye ízű fixáló. Súly: 2500g
Anyag | Cseresznye, meggy |
Kategória | Krémek |
A könnyű tejszínhabos desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi fixálót is kínálunk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal cseresznye ízű fixáló. | | Súly: 2500g
Természetes Dawn All Natural alap - fixáló a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez mangó- és barackízű töltelékkel. Tiszta ízesítésű keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb
Dawn All Natural alap-fixáló finom krémek készítéséhez. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, jellegzetes kávéízzel. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a szeletelésnél. | Széleskörű felhasználásra alkalmas - torták,
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és lágyan fűszerezett fahéj keveréke. | Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a
Málna sűrítőanyag tejszínhabhoz vagy krémekhez. Laza keverék a tejszínhab tökéletes megdermedéséhez - fagyasztva szárított gyümölcsdarabokat tartalmaz, amelyek hideg vízzel felöntve kissé megduzzadnak. | Az új recept figyelembe veszi ezt a folyamatot: | Öntsön 200 g
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes színnel, aromával és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Súly 250 g
Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez. Laza keverékkel könnyű tejszínhabot hozunk létre tejszínhab alapján, egyszerű adagolás - öntsünk 200 g keveréket 200 ml hideg vízzel, majd keverjük hozzá a felvert
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és sűrítésére. Tejszínhab fixáló joghurtos alappal - kiválóan alkalmas könnyű fixálásához, mint például tekercsek, semifredek, sütemények. | Összetevők: cukor, zselatin, szárított joghurtpor (18%), mod. keményítők, só,
Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. | A termék felhasználása, adagolás: 250 g túró keverje össze 400 ml vízzel, és fokozatosan keverje össze 1000 g tejszínhabbal. | Tárolási feltételek: Száraz helyen, + 18 / +
Tejszín fixáló. A laza készítmény alkalmas tejszínhab rögzítésére. A semleges aroma krémek készítésére alkalmas könnyű piskóta süteményekhez, de csokoládés süteményekhez és egyéb desszertekhez is. A tejszínhab süteményeket, szeleteket, cupcakeket és roládokat
Porkeverék természetes aromájú tejszínhab és gyümölcsdarab aromájához és edzéséhez. A könnyű tejszínes desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi merevítőt is tartalmazunk darab gyümölcsökkel - ezúttal véres narancs. A felhasználás egyszerű - keverjük össze a
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta porkeverék tejszínhab / tejszín ízesítésére és feszesítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és finom fűszeres fahéj keverék. | Javított és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a vágásban. Széles
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes krémek és töltelékek készítéséhez ananász ízesítéssel. Luxus cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Mint az e sűrítőanyagoknál szokásos, az ömlesztett keverék egész szárított ananászdarabokat tartalmaz,
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Tejszínhab -keményítő joghurtos alappal - kiváló könnyű krémek tekercsekhez, félfredekhez, süteményekhez. | | A feldolgozás nagyon egyszerű - keverjünk össze 200 g merevítőt és 400 ml hideg vizet, és
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. | Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a
Egzotikus ízpor keverék természetes ízekkel, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív gyümölcs íz - őszibarack és maracuja - a szárított gyümölcs finom kombinációja. Klasszikusan keverjük össze a keverék 200 g-ját 200 ml hideg vízzel (a gyümölcsdarabok
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Tejszín és tejszínhab sűrítő sós karamell ízzel. Új termék a tejszín, tejszínhab és tejszínhab sűrítők és stabilizátorok portfóliójában. A finom sós karamell kiváló és népszerű íze egyedi krémek és desszertek készítéséhez további összetevők hozzáadása