A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 550 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a tortafelület tejszínhabbal való díszítésére is felhasználható. A munkafolyamat egyszerű - a keveréket hideg vízzel összekeverjük, majd belekeverjük az édesítetlen tejszínhabot. Adagolás: 200 g ömlesztett keverék + 200 ml hideg víz + 1 liter felvert cukrozatlan tejszínhab. Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, eperlé granulátum (26,5% eperlének felel meg), szárított glükózszirup, citromsav, szárított epergranulátum (10% gyümölcs), természetes aroma, só.ň Tápérték 100 g termékre vetítve: energiaérték kj-ban 1642 zsír 0,1 g amelyből telítődik 0 g szénhidrát 86,6 g ebből cukrok 85,4 g fehérje 8,1 g só 0,2 g
Szín | Piros |
Anyag | Eper |
Kategória | Aromák |
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. | Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a
Egzotikus ízű porkeverék természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív sűrítőanyag gyümölcsös ízzel - őszibarack és maracuja - egy finom kombináció aszalt gyümölcsökkel. Alkalmas desszertek, semifreddo, rouládák stb. töltésére. Ár
A tejszínhab ízesítésére és keményítésére szolgáló porított keverék természetes aromával és gyümölcsdarabokkal. A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal vérnarancs. Használata egyszerű - keverje
Szereti a Tiramisu olasz desszertet? Egyszerű készítményt kínálunk - Tiramisu cukrozatlan tejszínhabsűrítőt. A munkafolyamat egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml vízbe, és fokozatosan keverjen bele 1 liter felvert, cukrozatlan tejszínhabot. | Összetevők: cukor, glükóz,
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabokkal - ezúttal egy meggyes sűrítő. Ár csomagonként - 500g |
barack habfixáló-aroma (természetes aroma) professzionális felhasználásra. Barackos habkeményító finom desszertek készítéséhez. Munkamenet - a szokásos módon - keverje össze 200 g keveréket 200 ml vízzel, és keverje össze az oldatban 1 liter felvert tejszínhabot. | Összetevők:
Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. | A termék felhasználása, adagolás: 250 g túró keverje össze 400 ml vízzel, és fokozatosan keverje össze 1000 g tejszínhabbal. | Tárolási feltételek: Száraz helyen, + 18 / +
Málna sűrítőanyag tejszínhabhoz vagy krémekhez. Laza keverék a tejszínhab tökéletes megdermedéséhez - fagyasztva szárított gyümölcsdarabokat tartalmaz, amelyek hideg vízzel felöntve kissé megduzzadnak. | Az új recept figyelembe veszi ezt a folyamatot: | Öntsön 200 g
Ha klasszikus desszertekhez, félkész süteményekhez, muffinokhoz vagy cukorkákhoz könnyű csokoládékrémre van szüksége, egy másik sűrítőanyagot kínálunk az olasz műhelyből. | Csomagolva 250g
Barackos keményító finom desszertek készítéséhez. Munkamenet - a szokásos módon - keverje össze 200 g keveréket 200 ml vízzel, és keverje össze az oldatban 1 liter felvert tejszínhabot. | Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, szárított barackdarabok (38%), citromsav E330, aroma,
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes krémek és töltelékek készítéséhez ananász ízesítéssel. Luxus cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Mint az e sűrítőanyagoknál szokásos, az ömlesztett keverék egész szárított ananászdarabokat tartalmaz,
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Fixáló gyümölcsdarabokkal All Natural. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére liofilizált gyümölcsdarabokkal. | Kiegyensúlyozott sült alma és lágyan fűszerezett fahéj keveréke. | Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és sűrítésére. Tejszínhab fixáló joghurtos alappal - kiválóan alkalmas könnyű fixálásához, mint például tekercsek, semifredek, sütemények. | Összetevők: cukor, zselatin, szárított joghurtpor (18%), mod. keményítők, só,
Összetevők: hibiszkuszvirág, alma, csipkebogyóhús, eper és rebarbara aroma (6,8%), narancshéj, napraforgóvirág szirom. Fekete teát nem tartalmaz. Tárolás: száraz, tiszta, hűvös helyen
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes színnel, aromával és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Súly 250 g
Dawn All Natural alap-fixáló finom krémek készítéséhez. Tiszta keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, jellegzetes kávéízzel. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás. Stabilitás a szeletelésnél. | Széleskörű felhasználásra alkalmas - torták,
Por keverék a joghurtízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Joghurtos tejszínhabsűrítő - kiváló könnyű krémek rouládákhoz, félkész süteményekhez, tortákhoz. | Összetevők: cukor, zselatin, joghurtpor (18%), módosított keményítő, só, citromsav, aroma. | A
Porkeverék joghurtos ízű tejszínhab ízesítésére és keményítésére. Tejszínhab -keményítő joghurtos alappal - kiváló könnyű krémek tekercsekhez, félfredekhez, süteményekhez. | | A feldolgozás nagyon egyszerű - keverjünk össze 200 g merevítőt és 400 ml hideg vizet, és
Eper aroma a nyálkagyurmája illatosításához! Eper aroma a nyálkagyurmája illatosításához!
A könnyű tejszínhabos desszertek szerelmeseinek egy másik minőségi fixálót is kínálunk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal cseresznye ízű fixáló. | | Súly: 2500g
Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. Az eper ízesítésű krémek
Tejszínhabsűrítő természetes tejfölízzel por alakban. Tejszínhabsűrítő természetes tejfölízzel por alakban. | Hogyan kell használni a terméket, adagolás: 250 g tejfölsűrítőt 400 ml vízzel összekeverve, fokozatosan keverjen hozzá 1000 g tejszínhabot. | Tárolási feltételek