Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. Tejszínhab természetes túrós aromával, por alakban. | A termék felhasználása, adagolás: 250 g túró keverje össze 400 ml vízzel, és fokozatosan keverje össze 1000 g tejszínhabbal. | Tárolási feltételek: Száraz helyen, + 18 / +
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes aromával, színekkel és gyümölcsdarabokkal. Eper illat, aroma, fagyasztva szárított eper darabjai - tejszínhab fixáló 2,5 kg-os csomagban. | Nemcsak félrétegként, sütemények töltésénél használható, hanem a torta
Porkeverék stabilizáló krém és tejszínhab természetes színnel, aromával és erdei gyümölcsdarabokkal. Keverjük össze a tejszínhab készítéséhez erdei bogyókkal. | Súly 250 g
barack habfixáló-aroma (természetes aroma) professzionális felhasználásra. Barackos habkeményító finom desszertek készítéséhez. Munkamenet - a szokásos módon - keverje össze 200 g keveréket 200 ml vízzel, és keverje össze az oldatban 1 liter felvert tejszínhabot. | Összetevők:
A tejszínhab ízesítésére és keményítésére szolgáló porított keverék természetes aromával és gyümölcsdarabokkal. A könnyű tejszínhabos desszertek kedvelői számára egy másik minőségi sűrítőnk gyümölcsdarabkákkal - ezúttal vérnarancs. Használata egyszerű - keverje
A tejszínt és a tejszínhabot természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal stabilizáló porított keverék. Eper illat, íz, fagyasztva szárított eperdarabok - ez egy tejszínhab-sűrítő 250g-os kiszerelésben. | Nemcsak a semifreddóban, tortatöltelékben, hanem a
Egzotikus ízű porkeverék természetes aromákkal, színezékekkel és gyümölcsdarabokkal. Egy másik exkluzív sűrítőanyag gyümölcsös ízzel - őszibarack és maracuja - egy finom kombináció aszalt gyümölcsökkel. Alkalmas desszertek, semifreddo, rouládák stb. töltésére. Ár