Hogyan válasszunk kávéfőzőt?
19.11.2022 | Szerkesztőség

Hogyan válasszunk kávéfőzőt?

Élvezze kedvenc kávéját reggel vagy a nap bármely szakában. A különböző típusú kávészemek illatában és ízében különböznek egymástól. Különböző méretűek, víztartalommal, olajjal, helyi nyomelemekkel és ásványi anyagokkal rendelkeznek. Kísérletezzen a kávé kiválasztásával. Próbáljon ki különféle elkészítési módokat.

Az eszpresszót, az espresso lungot, az amerikai kávét, a cappuccinót vagy a latte macchiatót szereted jobban? Legyen barista egy otthoni kávézóban. Készítsen kulináris élményt szeretteinek és barátainak.

Az arabicát, a robustát vagy ezek keverékét szereted jobban? Hagyja magát meglepni a világ különböző pontjairól származó kávészemekkel. Tej nélkül vagy tejjel. Csukja be a szemét, és élvezze a finom habos kávét. Fokozatosan javítsa a kávékészítés alapvető technikáit .



Kapszula kávéfőzők

Kapszula kávéfőzők

Olyan kávéfőzőt keres, amely ugyanolyan egyszerűen, gyorsan és magától készíti el a kávét? A kapszula kávéfőzőket az Ön számára tervezték.

Az okos eszközök vonalkód segítségével ismerik fel a kapszulában lévő italt. Automatikusan beállítják a víz mennyiségét a kávé vagy tea típusának megfelelően.

Kísérletezzen az ízekkel. Helyezzen egy megfelelő kapszulát a készülékbe   a kávéfőzőhöz. Válassza ki az ital intenzitását. A teljesen automatikus rendszer beállítja az ital hőmérsékletét és főzési idejét.

A fúvókák integrált gőztisztító folyamata minden használat után elindul. Minden csésze tökéletes élvezetéhez használjon rendszeresen speciális tisztító- és vízkőoldó tablettákat . Tapasztalja meg a misztikus utazásokat a több ezer kávéíz egzotikus világában.

  • kis kompakt méretek a készülék alacsonyabb vételi ára kávékapszulák nagy választéka változatos teaital választék csokoládé, frissítő hideg és meleg italok széles választéka automatikus kikapcsolás bizonyos inaktivitás után
  • nem lehet frissen pörkölt vagy őrölt kávéból elkészíteni

VízkőoldókKapszula kávéfőzőkMosószerekNespresso kapszula

Csepegtető kávéfőzők

Csepegtető kávéfőzők

Szereted a nagy csésze forró kávét? Mindig kéznél van egy jó kávé? Válasszon csepegtető kávéfőzőt .

A szűrt kávéhoz elég egy közönséges daráló. A keletkező íz nem érzékeny a víz pontos térfogatára és az őrölt kávé finomságára.

A csepegtető kávéfőzők teljesen automatikusan működnek. Öntsön vizet, helyezze be a papírszűrőt, töltse meg kedvenc kávéjával és kapcsolja be. A készülék automatikusan fenntartja a teljes extrakciós folyamatot, a főzési időt és az optimális vízhőmérsékletet 95°C körül.

Egyszerre készítsen 6-10 csésze illatos kávét termoszban . A vízforraló alatt lévő fűtőlap melegen tartja a kávét, amíg a készüléket ki nem kapcsolják.

A készülékek új generációi is automatikusan figyelmeztetik a tisztítás szükségességére. Őrizze meg a kávé tiszta ízét. Vízkőmentesítés! Meghosszabbítja a kávéfőző élettartamát, és energiát takarít meg.

  • alacsonyabb ár, alacsonyabb kávéőrlési igény, nagyobb mennyiségű egyszerre elkészített kávé, fűtőlap a vízforraló alatt a forró kávé tartásához
  • papírszűrők cseréje minden kávéfőzés után

KávédarálókCsepegtető kávéfőzők

Automata szabadon álló és beépíthető kávéfőzők

Automata szabadon álló és beépíthető kávéfőzők

Egészítse ki konyhája kialakítását automata, szabadon álló vagy beépíthető kávéfőzőkkel. Ön egy nagyobb csoport az ízletes kávérajongóknak a munkahelyén?

Mindenki elégedett lesz a beépített darálóval , víz- , szemeskávé- és őrölt kávéval ellátott kávéfőzővel. Ha ez nem elég, válasszon tejtartóval és integrált vízcsatlakozóval ellátott készüléket. Magas gőznyomás körül 19 bár és több is fontos paraméter a kivételes kávé elkészítéséhez. Az intelligens érintésvezérlés kellemes. Egy gomb megnyomásával különböző típusú kávét vagy tejes kávét készíthet.

Az integrált CoffeSensor rendszer automatikusan beállítja a kávé elkészítését a felhasznált szemesszemek típusának megfelelően.

A beépített jelzőfények figyelmeztetik a tartályok újratöltésének szükségességére.

A tejrendszer teljesen automatikus gőztisztítása megőrzi a kiváló minőséget minden ital elkészítése után. Az automatikus tisztítás és az automatikus vízkőmentesítés funkciója egy nagyszerű ital elkészítésének és készüléke hosszú élettartamának alapja. Használjon eredeti tisztító tablettákat , vízkőoldó tablettákat és vízszűrőket.

  • az automatikusan elkészített kávé magas minősége, ital kávéfőzés lehetősége babból és őrölt kávéból, friss tejjel kávéfőzés lehetősége a tejtartályból, gőztisztítás és a csövek ürítése minden kávé után
  • magasabb vételár, rendszeres tisztítás szükségessége

KávégépekVízkőoldókBeépített kávéfőzők

Karos kávéfőzők

Karos kávéfőzők

Készítse el kedvenc eszpresszóját az automata karos kávéfőzővel. Legyen otthoni barista. Egy jó minőségű emelőkaros kávéfőzővel 7-8 g kávéból készíthet egy kis eszpresszó italt, melynek térfogata kb. 25 ml magas nyomáson kb. 30 másodperc. Tökéletes elkészítése érdekében értékelni fogja a megfelelően őrölt kávészemeket is az integrált darálóban . Az őrlési finomság precíz beállításával a kapott kávémennyiséget kapja a kivételesen aromás ízért. A gőznyomás kb. 20 rúd és még ennél is jelentősebb meghatározza a kivételes eszpresszó kávé élményt.

  • legalkalmasabb a tökéletes eszpresszó ismételt elkészítésére, ínyenceknek és rendkívül jó minőségű kávénak megfelelő
  • magasabb ár

Olvassa el is

Téli gumik a biztonságos vezetéshez hideg utakon

Valószínűleg már nem fér kétség a téli gumi használatának szükségességéhez a nehéz téli időjárási körülmények között. Az általános ajánlás az, hogy váltson téli gumira, ha a környezeti hőmérséklet 7°C alá csökken.

Házi pékségek friss kenyér és péksütemények készítéséhez

Szeretsz egy friss, ropogós szelet kenyeret vagy egy meleg, illatos péksüteményt reggelizni? Akkor mindenképpen szerezzen magának egy kis házi pékséget.

Konyhai robotok – megbízható társak főzéshez és sütéshez

Fedezzen fel egy megbízható társat napi vagy alkalmi főzéshez és sütéshez. Legyen kreatív szakács. Készítsen ételeket a világ minden tájáról.

Gyorsfőzők az egészséges ételekhez, energiát és időt takarítanak meg

Sajátítsa el kedvenc ételeinek elkészítését az idő töredéke alatt. Az egészséges, nagyobb nyomáson végzett gőzfőzés jelentősen lerövidíti az elkészítési időt és ezáltal energiát takarít meg.

Gazdaságos TV mindenki számára egész évben

A modern televíziókészülékek intelligens, gazdaságos SMART eszközök minden háztartásban. Gazdag funkciók, rendkívül lapos időtlen kialakítás, kiváló kép és hang predesztinálta őket a mindennapi használatra.

Joghurtkészítők – segítők a természetes immunitás támogatásában

Készítsen otthon ízletes probiotikus joghurtokat kiváló minőségű friss vagy szárított gyümölcsökből. Szerezzen megfelelő immunitást a jó baktériumoknak köszönhetően, amelyek nélkülözhetetlenek a bél mikroflóra megfelelő működéséhez.

Ruhagőzölő a ruhák egyszerű kezeléséhez és fertőtlenítéséhez

A gőz lágyítja és kiegyenesíti a textil szálait, ezáltal kiegyenesíti a ráncos ruhákat és a redőket. Ugyanakkor hatékonyan fertőtleníti a textíliákat.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kávét?

A kávé az egyik legrégebbi és legnépszerűbb serkentő ital. Ízletes ok a baráti találkozásokra, a kellemes kikapcsolódásra, pihenésre.

Házi füstölők a füstölt húsok természetes tartósítására és teljes ízére

A szárítással együtt a füstölés az élelmiszerek tartósításának legrégebbi formája. A népszerű hentesek és húsfeldolgozók kiváló alkalom az egész család és baráti találkozásra.

Ablaktisztítás – hatékony és modern

Az ablakok, tükrök, zuhanyfülkék vagy különféle sima fényes felületek tisztítása otthon gyakran rémálom. De tedd hatékonyan és korszerűen.

Pihenjen a téli sportok mellett

Szlovákia gyönyörű hegyvidéki ország számos jól felszerelt téli üdülőhellyel. Remek környezetet kínálnak a kikapcsolódásra és sportolásra, kiváló hóviszonyok mellett.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő főzőlapot?

Szerelje fel modern otthonát üvegkerámia főzőlappal vagy biztonságos indukciós főzőlappal. Próbálja ki az innovatív, szórakoztató, egyszerű főzést és sok intelligens funkciót.