A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 215 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és keverje meg újra.
Anyag | Málna |
Karina málna ízű fixáló 1 kg Málnasűrítő - alkalmas tejszínhabban, vajban, túróban való alkalmazásra. A csomag tartalma: 1 kg.Recept: Karina 1000g + ivóvíz 500g. Keverje össze a Karinát a vízzel, és keverje simára. A további feldolgozás előtt hagyja pihenni 15 percig, és
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát fog kapni. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Új univerzális keverék növényi, állati tejszínhab, valamint vaj, margarin keményítésére. Az elkészítés abból áll, hogy a keveréket hideg vízzel összekeverjük, és tejszínhabba, zsírokba keverjük. Színes és kellemes ízű masszát kap. A karalábéval azonos felületű
Karamellás sűrítő tejszínhabhoz, vajkrémhez vagy sajttortákhoz. Könnyen használható, látványos eredményekkel. Szállított mennyiség 1 kg, | Összetevők: cukor, glükóz, karamellizált cukor, módosított burgonyakeményítő (E1414), glükózszirup, tejpor,sűrítőanyag (E401),
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
A Karina Basic Milk egy sokoldalúan felhasználható ömlesztett alapanyag, amelyet állati tejszínhab, vaj vagy margarin ízesítésére és sűrítésére terveztek. Ezek a keverékek speciális felületi bevonatokban is felhasználhatók. Minden változatnak finom tejes íze van, amely más
Népszerű olasz tejszínsűrítő. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott arányban, és hagyni pihenni. Ezután
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Szandra Velvet teljes keveréke a népszerű öntött tészták piros színű előállításához. A csomag 1 kg keveréket tartalmaz a népszerű Red Velvet corpus elkészítéséhez. Nem tartalmaz AZO-színezékeket. | RED VELVET RECEPT: | Ajánlott adagolás: 0,5 kg Sandra Velvet, 325 g víz, 90 g
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
A Sandra mézeskalács keverék egy mézessütik készítéséhez. Ez egy teljes keverék, amelyet mézzel készült speciális mézhéjak előállítására terveztek cukrászati termékekhez. Az ezekből az alapanyagokból készült mézes szeletek és sütemények finom mézes ízűek, és az
Speciális keverék, amely alkalmas kerek piskótatészták vagy tekercsek készítéséhez, amelyek a tojáslikőrös csúcsok, indiáner szeletek, vajas tekercsek, stb. elkészítésének alapját képezik. A Sandra BUFFY Komplet egy speciális keverék, amely alkalmas kerek piskóták vagy
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Teljes keverék a hidegen égetett massza nagyon egyszerű elkészítéséhez. Cseh koszorúk, csipetkék, francia craquelin, profiteroles vagy eclair, mindezeket elkészítheti a kész Paloma keverékből. A tészta - pl. banán, koszorúk, csipetkék, ekklámpások, croquembouche, stb
Diós ízű, diós csokoládé alapon készült töltelék - sütés után töltésre tervezve. Vödörbe csomagolva 500g. | Összetevők: cukor, napraforgóolaj, sovány tejpor, zsírtalanított kakaópor (6,5 %), részben szilárdított szójaolaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma. | Átlagos