A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 365 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Fekete laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 1kg A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell hagyni. Ezután a tömeg készen áll a sütemények és a cupcakes bevonására. Rugalmas és könnyen formázható. Kis alakok, csipke és figurák kivághatók a tömegből. Az ehető ragasztó felhasználható formák és figurák ragasztására. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. A fel nem használt anyag tárolható további feldolgozásra. Szorosan élelmiszermentes fóliába csomagolva, rugalmas és rugalmas néhány napig. Fekete segítségével készítsen ijesztő Halloween süteményeket. Ez a szín alkalmas az autóipari motívumok stb. Laza keverék, fekete bevonat és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. A Montana bevonat tulajdonságai: a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,Nincsen időigényes nyersanyag-mérlega keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet,megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után,nagyon műanyag és homogén a feldolgozás során,kellemesen illatos és természetesen íze. Montana bevonóanyag felhasználása: kis, modellezett termékek gyermekek számára,az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése,desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi,sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása,változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében,vonzó dekoratív termékek Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot? Agyagos alapmodellezés: a habverő üstébe hozzáadunk Montanát, vizet és 100% -ban előre lágyított zsírt. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolí
Szín | Fekete |
Kategória | Keverők, Modellezés |
Fekete laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 1kg A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell
Laza keverék a Montana bevonására és modellezésére - tejmarcipán 1kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | A Montana bevonat tulajdonságai: | a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,a nyersanyagok időigényes
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Öt teljesen színes cukortartalom készlet a modellezéshez és a bevonathoz. Fekete, piros, zöld, kék, sárga színű. Bevonja a tortát, a cupcake-t vagy a tortabukkanót, díszítse muffinokat vagy sütiket, modellezze kedvenc karakterét. Mindez lehetséges a FunCakes hengerelt fondant öt
Gyerekeknek szánt modellező keverék Grafix 12 db | | A modellezés egy kreatív technika, amely örömet hoz mind a kis, mind a nagy művészek számára. A gyermekek számára a Grafix modellező agyag nagyon következetes és állandó textúrájú. Hordozható műanyag vödörbe
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Fekete mandula marcipán formák és figurák modellezéséhez, formálásához és más modellezéshez. | A fekete mandula marcipán elsősorban formák és figurák modellezésére, a formák és más modellezés megszorítására szolgál. A marcipán tömegét könnyítheti fehérre
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Cukrászati bevonó öt alapszínben. | Vonja be a tortát, a cupcake-t vagy a sütinyalókát, díszítse a muffinokat vagy sütiket, modellezze kedvenc karakterét. A FunCakes öt alapszínből álló praktikus készletével mindent megtehet. | A készlet öt alapszínű bevonatot és modellező
Szárított tojásfehérje különleges keveréke búzadarás cukorral és citromsavval. Porított keverék hótészták, indiai sütemények, kremroly, laskonek töltelékek készítéséhez. Szállítási súly 200gelőállítási eljárás: indiaiak : 100g eibumin + 500g ivóvíz -
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
Szárított tojásfehérje speciális keveréke búzadara cukorral és citromsavval. Omlós keverék hólabdák, indiáner szeletek, krémtekercsek töltelékének és laskonky előállításához. Hozzáadatott súly: 5000g. | előállítási folyamat: indiáner szelet: 100 g eibumin + 500 g
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Klasszikus csokoládéval bevont sütemények, úgynevezett marokánka vagy florentinák készítéséhez használt por állagú keverék. Édesített magvak több darabos keveréke szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra szánt. | Mennyiség: 5 kg | Javasolt eljárás:
Fekete mandula tömeg sütemények bevonására és díszítések és figurák modellezésére. Mandula tömeg sütemények bevonására és díszítésére és marcipán figurák modellezésére. | Súly 200g |
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Fekete színű fondant 100 g Fekete massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására, virágok
Színes 'midnight black' marcipán, súlya 250 g.Nagyszerű bevonatoláshoz és modellezéshez. Színes Marcipán 'Midnight Black'A fekete marcipán természetes mandula ízű és aromájú. Tortákkal és más desszertekkel bevonhatja. Hasznos számos tematikus sütemény díszítésére is. Nem
Ízesített keverék fekete teákból, Kínából és Ceylonból, kitűnően alkalmas kényelmes reggelihez vagy nyugodt délutáni uzsonnához. A Grúz tea erős, ízileg gazdag és tele serkentő teinnel. Úgy kevertük, hogy kellemes íz élményeket hozzon Önnek és egyúttal energiát adjon
Ízesített keverék fekete teákból, Kínából és Ceylonból, kitűnően alkalmas kényelmes reggelihez vagy nyugodt délutáni uzsonnához. A Grúz tea erős, ízileg gazdag és tele serkentő teinnel. Úgy kevertük, hogy kellemes íz élményeket hozzon Önnek és egyúttal energiát adjon