A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 035 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Laza keverék a Montana bevonására és modellezésére - tejmarcipán 1kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. A Montana bevonat tulajdonságai: a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,a nyersanyagok időigényes mérlegelését nem szüntetik meg,a keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet,megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után,nagyon műanyag és homogén a feldolgozás során,kellemesen illatos és természetesen íze. Montana bevonóanyag felhasználása: - kis, modellezett termékek gyermekek számára,- az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése,- desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi,- sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása,- változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében,- vonzó dekoratív termékek Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot?Agyagos alapmodellezés: a habverő üstébe hozzáadunk Montanát, vizet és 100% -ban előre lágyított zsírt. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolítás után egy erősebb fóliában tárolja és hagyja, hogy működési hőmérsékleten pihenjen. Megjegyzés: 150 - 170 g vízmennyiséggel mozgathatunk, a tömeg további felhasználásától függően. A Montana keverhető és kb. 1 órán át állhat, és ebben az esetben a víz adagjának csak 140 g-nak kell lennie. Bármely más keverékből nem lesz képes annyi variációt készíteni a vonzó termékek sokaságáról, minden alkalomra, ilyen egyszerű módon. Ez nem csoda, Montana ... Súly 1 kg
Szín | Fehér |
Kategória | Keverők, Modellezés |
Laza keverék a Montana bevonására és modellezésére - tejmarcipán 1kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | A Montana bevonat tulajdonságai: | a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent,a nyersanyagok időigényes
Fekete laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 1kg A tejmarcipán laza keverékét más alapanyagokkal kell megmunkálni. 1 kg-ra 150–160 ml vizet, 50 g 100% lágyított zsírt kell hozzáadni. A kidolgozást követően a tömeget 3 órán át pihenni kell
Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. | Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. | A Montana bevonat tulajdonságai: | - a teljes
Kész keverék a sötét bevonáshoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét burkolathoz, amikor csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba
Gyerekeknek szánt modellező keverék Grafix 12 db | | A modellezés egy kreatív technika, amely örömet hoz mind a kis, mind a nagy művészek számára. A gyermekek számára a Grafix modellező agyag nagyon következetes és állandó textúrájú. Hordozható műanyag vödörbe
Laza keverék a sűrítéshez. Hideg tejszínhab, joghurt, tejföl vagy túró keményítésére szolgáló édesipari termék. Ezáltal nagyon lágy és frissítő krémek készülnek, amelyeket friss vagy kompótos gyümölcsökkel kombinálva használhatunk. A terméken feltüntetett
Öt darab, teljesen színezett, pasztellszínű cukormasszából álló készlet modellezéshez és bevonáshoz. Kenj be egy tortát, cupcake-et vagy cake pops-t, díszíts muffinokat vagy sütiket, modellezd kedvenc karaktereidet. A FunCakes öt alapszínből álló praktikus készletével mindent
Fekete mandula tömeg sütemények bevonására és díszítések és figurák modellezésére. Mandula tömeg sütemények bevonására és díszítésére és marcipán figurák modellezésére. | Súly 200g |
Négy dugattyúvágó készlet édességekhez, kekszekhez vagy agyag bevonásához és modellezéséhez formában Angry Birds. Díszítse a partit, az ünnepséget, a tortát vagy akár az Angry Birds karácsonyi ünnepeket. | Méret: 3,5–5,5 cm | Anyag: műanyag, fém
Cukor alapú anyag, mandulaízű bevonásra és modellezésre. Rugalmas fehér anyag torta bevonására és apró díszek modellezésére alkalmas. Erős, rugalmas, nem reped és tökéletesen tapad a felületre. A paszta felhasználható figurák modellezésére, különféle formák
Kiváló marcipán alkalmas gördülésre, modellezésre és bevonásra Természetes marcipán 1: 1A mandula marcipán a sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb formák kialakítására szolgál. A marcipán tömegét mindenféle
Alapvető brownie-keverék - ehhez a keverékhez vizet, tojást és olajat adunk. A diófélék kedvelői diót vagy termobogyót is adhatnak hozzá. Súly 1 kgÖsszetevők: búzaliszt, cukor, kakaó, emelőanyag E450, E500, aroma.Száraz és hűvös helyen tárolja.Allergének: búzaliszt
Kész keverék a sötét korpuszhoz. Sötét korpusz: | Kész keverék a sötét tésztához, csak 650 ml vizet és 180 g olajat adunk hozzá. Keverje össze a hozzávalókat, és hagyja pihenni 5 percig. Öt perc múlva gyúrja a keveréket röviden simára, és adagolja a formákba. Süssük
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
Mandula kék marcipán sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére, formák és egyéb alakítások alakítására. Színes marcipán 'Aquamarine Blue'A mandula-kék marcipán sütemények bevonására és alakzatok és alakzatok modellezésére szolgál formák és egyéb
Keverék a klasszikus csokoládéval bevont sütemények, az úgynevezett moroccane vagy florentine készítéséhez. Édesített magvas keverék szárított sárgarépa hozzáadásával. További feldolgozásra tervezték. | Mennyiség: 1 kg | Javasolt eljárás: 1000 g Tunisanka keverék, 240 g víz
Fekete színű fondant 100 g Fekete massza sütemények bevonásához és ehető díszek modellezéséhez. A modellező cukormasszát vákuumzacskókba csomagolják. A cukormassza a kakaóvajnak köszönhetően tökéletesen formálható és rugalmas, ideális sütemények bevonására, virágok
Lila színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag lila fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális lila színű
Színezett piros fondant bevonáshoz és modellezéshez. A cukorpaszta használat után megkeményedik, de nem repedezik. FunCakes cukormassza finom vanília ízű, nagyon rugalmas, sima és finom textúrájának köszönhetően könnyen kezelhető. A fondant puha, hajlékony és a feldolgozás
Fehér színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag fehér fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális fehér színű
Sötétkék színű, sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag sötétkék fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális
Zöld fondant bevonáshoz és modellezéshez, praktikus 250 g-os kiszerelésben. A pasztellzöld cukormassza gyönyörű, lágy zöld színű és finom vanília ízű. Ideális sütemények bevonására és formák kivágására. Használat előtt jól gyúrja át, és vékony porcukorrétegben
Szárított tojásfehérje különleges keveréke búzadarás cukorral és citromsavval. Porított keverék hótészták, indiai sütemények, kremroly, laskonek töltelékek készítéséhez. Szállítási súly 200gelőállítási eljárás: indiaiak : 100g eibumin + 500g ivóvíz -