A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 485 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő megfelelő kezelés érdekében a csokoládét 30 ° C-ra engedje be. Edzhet rozsdamentes acél szőnyegen, vagy feloldhatatlan csokoládét adhat a forró csokoládéhoz. A sötét csokoládé praliné alkalmas savanyú gyümölcsökkel, például ribizli, málna és mások feltöltésére. Választhat dió, marcipán, karamell nougat, rum ganache és még sok más közül. A csokoládéból finom krémeket készíthet süteményekhez és egyéb desszertekhez, vagy csokoládéhabhoz. A csokoládé gödrök felhasználhatók muffinok és más desszertek sütésére. Keverje hozzá a csokoládé tésztát a kész tésztához, töltse ki az űrlapokat és süsse. A süteményeket és a desszerteket sötét csokoládéval díszítheti. Öntsen megolvasztott csokoládét a felületre, és könnyen kenje el tészta spatula segítségével. Fekete csokoládéval finom bordákat is készíthet fehér tortákra, tekercsekre és egyéb desszertekre. Arra is felhasználhatja, hogy díszítse a tea süteményeket. A csokoládé alkalmas édességek díszítésére vagy gyümölcsök, például eper mártására is, amelyek finom fehér csokoládéval könnyen önthetők fel. A csokoládé lenyűgöző dekorációk készítésére is alkalmas. Öntsük a csokoládét a szilikon lemezre, és spatulával egyenletesen osszuk el. Használjon egy gördített simítóval a lemez bevonatát karcolások létrehozásához. Szárítás után öntsön fehér csokoládét, szétterítse és hagyja állni. Különböző formákat vághat vagy faraghat a tányérról sütemények, mini desszertek és tekercsek díszítésére.A sötét csokoládét színes fóliával díszítheti. Szórjon egy vékony réteg olajat sima rozsdamentes acél szőnyegre vagy forgatott sütőtálcára, nyomja le a nyomtatott oldalán lévő fóliát, óvatosan simítsa le és öntse rá a csokoládét. Egyenletesen eloszlatva. A csokoládét színes spray-vel történő permetezéssel is díszítheti. A ragyogó bronz szín kiválóan tükrözi a sötét csokoládét, fényűző hatás
Anyag | Csokoládé |
Kategória | Csokoládé, Modellezés |
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322,
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súlyának 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük
Kínálatunkban elegendő mennyiségű minőségi csokoládét talál, amelyet nemcsak desszertek bevonására, hanem pralinék - bonbonok készítésére is felhasználhat
Fehér csokoládé pralinékhoz és modellezéshez. Ha finom és szilárd fehér csokoládét keres pralinék, töltelékek, csokoládék vagy figurák készítéséhez, akkor elhozzuk Önnek ezt a finomságot - az Ariba Bay szilárd fehér csokoládét. Professzionális használatra
Tűlevél étcsokoládéból Éles, sötét csokoládé tűlevelek sütemények, csészék és tea díszítéséhez. A tűlevél hossza körülbelül 3 cm. | Összetevők: cukor, kakaópaszta, kakaózsír, szója lecitin, természetes aroma - vanília. | Készült EU-ban. | Súly: 500 g |
Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához. Ez az étcsokoládé 500 g-os
Sötét csokoládé díszítés. Méret 24x50 mm. Csomagolva 500 db/650g. | ÖsszetevőkKakaómassza CukorCsökkentett zsírtartalmú kakaóporEmulgeálószer: E322 (napraforgó lecitin) Természetes vanília aroma. | | Tápértékek | Hivatkozás
Cukrászati termékek díszítésére szánt csokoládéutánzat. Alapja a kakaóvajhoz hasonló növényi zsír, kellemes csokoládéízzel és -illattal rendelkezik. Gyorsan olvad, sokáig fényes marad, és magasabb hőmérsékleten is stabil. Nagyon rugalmas, ezért alkalmas a modern
Tejes reszelék - csokoládé fürtök 500 g Klasszikus csokoládédíszítés tejfodrok mini változatában. Csomag súlya 500 g
Finom csokoládé márványfürtök formájában, amelyek színének köszönhetően minden csokoládé felületén kiemelkedik. Szállítási mennyiség 500g | Összetevők: Cukor, kakaóvaj, teljes tejszíntej, kakaópaszta, savópor,laktóz, sovány tejpor,emulgeálószer: szója lecitin (E322),
Sötét mini belga csokoládé fürtök, legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalommal. A legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalmú belga étcsokoládéból készült mini csokoládéfodrokat sütemények, cupcake-ek, fagylaltkelyhek, teasütemények, golyók stb. díszítésére
30% kakaó szárazanyag-tartalmú fehér csokoládé, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás közbeni munkavégzés érdekében magokban gyártott
Prémium olasz csokoládé magokban. Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához
jabb jóságot hozunk - ezúttal igazi csokoládét egy olasz műhelyből. Az Elefántcsontpart legfinomabb kakaóbabjának és más alapvető összetevőknek az egyesítésével az Unigrának sikerült csokoládétermékeket készítenie praliné és csokoládéfigurák gyártásához. Valódi
Zöld fodrok - csokoládé forgács Nagyobb mennyiségben süt, és 50 g-tól eltérő mennyiségű csokoládédíszre van szüksége? 500 g-os csomagokat is kínálunk. Legfeljebb 20 Celsius-fokig tárolható. C
Egy másik tipikus cukrászati díszítés étcsokoládéban, rizs formájában - 100 g-ra csomagolva. | |
Sötét mini belga csokoládé fürtök, legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalommal. A legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalmú belga étcsokoládéból készült mini csokoládéfürtök sütemények, cupcake-ek, fagylaltkelyhek, teasütemények, golyók stb. díszítésére
Csokoládé mini reszelék eper ízesítéssel, 60g-os csomagolásban. Összetevők - cukor, kakaózsír, teljes tejpor, tejsavópor, laktóz, emulgeálószer E322 szójalecitin, természetes aroma - vanília, színezék E120
Tejmentes fehérje italpor édesítőszerekkel.500 g-os fehérje italpor; BioTech USA termék a sportolás támogatásához.Marhából származó, hidrolízisen átvezetett fehérje peptid formula, speciális aminosav bázissal. A marhafehérje az alacsony zsírtartalmú marhahúsnál (pl.: steak)
Fehér csokoládé pralinéhoz és modellezéshez. Ha finom és kemény fehér csokoládét keres praliné, töltelék, csokoládékrém vagy figura előállításához, akkor ezt a finomságot - szilárd fehércsokoládé Ariba Bay - hozzuk el. Professzionális használatra tervezték. | Az Ariba
Egyedülálló fehér csokoládé karamellel. Lágy struktúra, kiegyensúlyozott íz. Fehér, karamell csokoládé kakaóvajból, tejből és a legjobb minőségű karamellből. | | Kiváló íz | Krémes, sima szerkezet, nagyobb cseppfolyósítással | Finoman feloldódik a szájban, és hosszan tartó
Az étcsokoládés rizstallér 100%-ban természetes barna rizsből készül, valódi csokoládéval borítva. A barna rizs nem finomított, ezért a fehér rizzsel ellentétben sokkal több hasznos összetevővel rendelkezik a szervezetünk számára. A rizstallérok összetett szénhidrátokat