A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 19 865 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kínálatunkban elegendő mennyiségű minőségi csokoládét talál, amelyet nemcsak desszertek bevonására, hanem pralinék - bonbonok készítésére is felhasználhat.
Kategória | Csokoládé |
A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súlyának 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322,
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
30% kakaó szárazanyag-tartalmú fehér csokoládé, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás közbeni munkavégzés érdekében magokban gyártott
Prémium olasz csokoládé darabok. Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához. Ez
Olasz minőségű, 57 százalékos kakaótartalmú étcsokoládé korongokban, 0,5 kg-os kiszerelésben. Professzionális étcsokoládé 57% kakaótartalommal. | Egy másik étcsokoládé, ezúttal 57%-os kakaótartalommal. Az olasz Unigra cég terméke garantálja a minőséget megfizethető áron
Single Origin perui étcsokoládé - 9000db / kg - vanília és lecitin nélkül A perui Amazonas régió csokoládéja tökéletesen kiegyensúlyozott ízű. | | Méreteinek köszönhetően ideális sütéshez, ahol megőrzi jellegzetes csokoládé ízét és szerkezetét. | Zabkásával és
Holland marcipán hideg cukrászati termékek modellezésére, bevonására vagy díszítésére. Mandula 25%-os arányban. Könnyebb és szilárdabb marcipán, amely bevonáshoz és modellezéshez alkalmas. További szilárdítás érhető el további finom porcukor hozzáadásával. A mandulás
Csokoládé dekoráció finomra csavart fehér és étcsokoládéból, 33 mm hosszú üreges csövek, a csomag teljes súlya 1000g. | (a jobb elképzelés kedvéért: 1 rúd = kb. 0,55g, egy 50g-os csomagban kb. 100db van, ez egy hozzávetőleges szám). | Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj,
Topmix S - tojáslikőr töltelék 1 kg Meleg töltelék likőrös tippekhez. Ez egy sárga színű, rumízű töltelék. 1 kg/csomag összetevők : Teljes tejpor, cukor, szárított író [MILK], szárított MILK termék (LAKTÓZ, MILK fehérje, zsír, növényi (pálma) és állati (MILK),
Csokoládé díszítés rövidebb tekercs fehér és tejcsokoládé formájában. A csomag 1,5 kg, ahol az egyes csövek átmérője 1 cm, hossza 4 cm
Azonnali hideg vaníliakrém Vanilmix, puding pótlója vaj és sárgája krémek készítéséhez 1 kg. Hideg krém - ez a Vanilmix, a puding helyettesítője vaj és sárgája krémek elkészítéséhez sült, sült tésztákhoz és bárhol, ahol vaníliakrémet használ. Így tölthet fánkot,
Ez egy azonnali alap a kakaós tubusos likőr (konyak) tipp elkészítéséhez, amelyet egy speciális, kétvégű hegy segítségével a buflerre fújhatsz. Miután megtöltöttük a csövet a likőrös töltelékkel, és lezártuk a tetejét, bevonjuk csokoládémázzal. A gyártási folyamat
WAWEL CUKORMENTES ÉTCSOKOLÁDÉ 70%. Édesítőszerrel készült, 70%-os kakaótartalmú keserű csokoládé (étcsokoládé). Diabetikusok, cukorbetegek is fogyaszthatják, diabetikus édesség, csoki. Cukormentes
Csokoládé kúp - étcsokoládé 900 g / kb. 264 db Jelenleg nemcsak karácsonyi sütéshez, hanem esküvői ajándéktárgyakhoz is kínálunk csokoládé kúptestet - teljes étcsokoládéból, párizsi krémmel, diópasztával, fehér csokoládé töltelékkel stb. való töltéshez. Az
Étcsokoládé ízletes szárított eperrel és málnával. Étcsokoládé? A szív dolga. Nem beszélve, ha málnával és eperrel van. Liofilizált. Miért van ez így? Mert akkor nem veszítenek semmit. És te sem fogsz. Az illat, a vitaminok, az édes íz ott marad, ahol van. A tejcsokoládéra
Csokoládé cupcake formák, amelyeket kiváló minőségű étcsokoládéval tölthetünk meg. Az aromás étcsokoládéból készült finom muffinok - cukorkák, pralinék, krémtorták formájaként vagy díszítésre alkalmasak. Minimum 58% kakaótartalom. | összetevők: Kakaómassza, cukor,
Csokoládégyárunk keserű (de határozottan nem megkeseredett) szíve. A csokoládé nyalóka a mi válaszunk arra, hogyan ne piszkoljuk be a kezünket csokoládéval. Minőségi étcsokoládé vaníliával illatosítva. Aromák és eszenciák hozzáadása nélkül, valódi vaníliaszemekből
Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához. Ez az étcsokoládé 500 g-os
A vágáson jól látható termostabil csokoládé pelyhek. Csokoládé pehely alkalmas sütött és sütés nélküli cukrászati termékek vagy tészták díszítéséhez
Sötét mini belga csokoládé fürtök, legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalommal. A legalább 50%-os kakaószárazanyag-tartalmú belga étcsokoládéból készült mini csokoládéfürtök sütemények, cupcake-ek, fagylaltkelyhek, teasütemények, golyók stb. díszítésére
Csokinyalóka vagy pálca kétszínű csillag formájában készült finom csokoládéból. | A csokoládé nyalóka a mi válaszunk arra, hogyan ne piszkoljuk be a kezünket csokoládéval. Csokoládé nyalóka tej- és étcsokiból. | Amennyiben nem szeretné cupcake, esküvői vagy Valentin-napi