A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 915 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322, aroma. A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súly 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük fel a masszát. Tápértékek 100 g termékre vetítve: energiaérték 2335kJ/559 kcalZsírok.........................................36.7gebből telített 23,3gszénhidrátok ...................................51,7gebből cukrok................................50.5gszál.......................................1.8gfehérje.......................................7.0gsó...............................................0.2g
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322,
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súlyának 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük
Kínálatunkban elegendő mennyiségű minőségi csokoládét talál, amelyet nemcsak desszertek bevonására, hanem pralinék - bonbonok készítésére is felhasználhat
Finom tejcsokoládé természetes vaníliaízzel 32%-os kakaómassza 0,5 kg-os kiszerelésben. Újabb finomságot hozunk - ezúttal igazi tejcsokoládét egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket
A Canderel édességekkel nem kell lemondania az édes íz élményéről még a kiegyensúlyozott étrend betartása mellett sem. A változatos ízesítésű, csökkentett energiatartalmú csokoládékkal nyugodtan engedhet a csábításának
A Canderel édességekkel nem kell lemondania az édes íz élményéről még a kiegyensúlyozott étrend betartása mellett sem. A változatos ízesítésű, csökkentett energiatartalmú csokoládékkal nyugodtan engedhet a csábításának
Kakaótartalom: min. 34% Összetétel: Cristallino nádcukor*, teljes tejpor* (27%), kakaóvaj*, kakaómassza*, emulgátor: szójalecitin*, bourbon vanília* *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Gyártástól függően nyomokban egyéb diófélét tartalmazhat. Ellenőrizte: IT-BIO-014
Luxus édesség! Élvezze a ropogós, banánfagylalttal, karamellás feltétekkel és csokoládéval teli gofri illatát. A gyertyának 2 kanóca van, és sima keveréket tartalmaz szójaviaszból és a legjobb minőségű illatösszetevőkből
Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely
Tejes reszelék - csokoládé fürtök 500 g Klasszikus csokoládédíszítés tejfodrok mini változatában. Csomag súlya 500 g
Luxus édesség! Élvezze a ropogós, banánfagylalttal, karamellás feltétekkel és csokoládéval teli gofri illatát. A gyertyának 2 kanóca van, és sima keveréket tartalmaz szójaviaszból és a legjobb minőségű illatösszetevőkből
Eredeti svájci csokoládé. Összetétel: nádcukor, kakaómassza, mogyoró (20%), kakaóvaj, kakaópor, bourbon vanília. Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Kakaótartalom minimum: 55%. Gyártástól függően szója, tej és egyéb diófélét
Felhasználása: kásához ('puliszka'), sűrítéshez, édességekhez. Összetevők: 100% kukoricadara
Finom csokoládé márványfürtök formájában, amelyek színének köszönhetően minden csokoládé felületén kiemelkedik. Szállítási mennyiség 500g | Összetevők: Cukor, kakaóvaj, teljes tejszíntej, kakaópaszta, savópor,laktóz, sovány tejpor,emulgeálószer: szója lecitin (E322),
Felhasználása: kásához (“puliszka”), sűrítéshez, édességekhez. Ásványi anyagok: kálcium, vas, kálium, foszfor, magnézium, nátrium, cink, réz, mangán. Vitaminok: A, B1, B2
Zöld fodrok - csokoládé forgács Nagyobb mennyiségben süt, és 50 g-tól eltérő mennyiségű csokoládédíszre van szüksége? 500 g-os csomagokat is kínálunk. Legfeljebb 20 Celsius-fokig tárolható. C
Tűlevél étcsokoládéból Éles, sötét csokoládé tűlevelek sütemények, csészék és tea díszítéséhez. A tűlevél hossza körülbelül 3 cm. | Összetevők: cukor, kakaópaszta, kakaózsír, szója lecitin, természetes aroma - vanília. | Készült EU-ban. | Súly: 500 g |
Tejmentes fehérje italpor édesítőszerekkel.500 g-os fehérje italpor; BioTech USA termék a sportolás támogatásához.Marhából származó, hidrolízisen átvezetett fehérje peptid formula, speciális aminosav bázissal. A marhafehérje az alacsony zsírtartalmú marhahúsnál (pl.: steak)
Az igazi tejcsokoládé ízét idéző táblás csokoládé paleolit összetevőkből Összetevők: édesítőszer: eritrit (37%), kakaóvaj, kakaómassza, tápióka keményítő, kókusztejpor (7%), ghi vaj, emulgálószer: napraforgó lecitin, vanília kivonat Kakaó szárazanyag tartalom a
Újabb finomsággal szolgálunk - ezúttal igazi csokoládéval egy olasz műhelyből. Az Unigra a legfinomabb elefántcsontparti kakaóbab és más alapanyagok kombinálásával csokoládétermékeket készít pralinék és csokoládéfigurák gyártásához. Ez az étcsokoládé 500 g-os
KISZERELÉS:500 gÖSSZETEVŐK:tömegnövelőszer:polidextróz,víz,édesítőszer:maltitol,zsírszegény kakaópor,alkohol(2% v/v),étkezési sav:citromsav, tartósítószer: Kálium-szorbát,só,aroma,TÁPANYAG:Átlagos tápérték 100 g terrmékben: energia: 835 kJl/199 kcal zsír: 2,2 g melyből