Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Belga csokoládé az édességekhez - a desszertek bevonásától a pralinék vagy ganache készítéséig, a minőségi alapanyagok biztosítják az abszolút sikert az édességek készítésében. Összetevők, cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeálószer szójalecitin E322,
A csokoládéval való munkához kövesse a következő elvet: melegítse a csokoládét 45°C-ra, majd vegye ki a súlyának 2/3-át, és hűtse le 27°C-ra. Adjuk hozzá az olvasztott csokoládé maradék 1/3-át - folyamatosan keverjük, és amikor a hőmérséklet eléri a 31 °C-ot, kenjük