A termékek legnagyobb választéka anyagban érhető el Csokoládé, rozsdamentes acél, fém, Szilikon, polikarbonát, Citrom a Karamell. Minden anyag
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő
A laza készítmény alkalmas felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a csokoládé ízt. A laza készítmény alkalmas felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a csokoládé ízt. A csokoládékeményítő alkalmas arlequin krémek készítésére, de más süteményekhez és
A nyár és az otthon íze, csokoládé fagylalt Opočno-ból. | MIXAR®EXTRA fagylaltkeverékek elkészítési útmutató | a) hidegen, pasztörizálás nélkül | Keverjen össze a turmixgépben 1 kg szárított fagylaltkeveréket 2 liter hideg ivóvízben. Hagyja állni körülbelül 15 percig,
FunCakes Ready To Use Ganache White Choco 260 g. A FunCakes Ready To Use Ganache gazdag fehér csokoládé ízű. Használható tortabevonónak, tortatölteléknek és cukormáznak. Csokoládétöltelékként, fagylaltízesítőként vagy bavarois-ként is kiváló. Könnyen használható. A
Barna színű, csokoládé ízű sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag barna fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális
Ha klasszikus desszertekhez, félkész süteményekhez, muffinokhoz vagy cukorkákhoz könnyű csokoládékrémre van szüksége, egy másik sűrítőanyagot kínálunk az olasz műhelyből. | Csomagolva 250g
Félkész csokoládéízesítésű paszta fagylalt és más édesipari termékek ízesítésére. MEC3 ízesítő paszta - telt, gazdag, kesernyés ízű csokoládékrém fagylaltok, krémek, tejszínhab stb. ízesítésére. Csomagolva 200 gAz előkészítéshez csak tiszta és száraz
FunCakes Ready To Use Ganache Dark Choco 260 g A Ganache FunCakes Ready To Use gazdag étcsokoládé ízzel rendelkezik. Alkalmas torták bevonására, torták megtöltésére és cukormáz díszítésére. Csokoládétöltelékként, fagylaltízesítőként vagy bavarois-ként is kiváló
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és