A termékek legnagyobb választéka anyagban érhető el Csokoládé, rozsdamentes acél, fém, Szilikon, polikarbonát, Citrom a Karamell. Minden anyag
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
FunCakes Ready To Use Ganache Dark Choco 260 g A Ganache FunCakes Ready To Use gazdag étcsokoládé ízzel rendelkezik. Alkalmas torták bevonására, torták megtöltésére és cukormáz díszítésére. Csokoládétöltelékként, fagylaltízesítőként vagy bavarois-ként is kiváló
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
A laza készítmény alkalmas felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a csokoládé ízt. A laza készítmény alkalmas felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a csokoládé ízt. A csokoládékeményítő alkalmas arlequin krémek készítésére, de más süteményekhez és
FunCakes Ready To Use Ganache White Choco 260 g. A FunCakes Ready To Use Ganache gazdag fehér csokoládé ízű. Használható tortabevonónak, tortatölteléknek és cukormáznak. Csokoládétöltelékként, fagylaltízesítőként vagy bavarois-ként is kiváló. Könnyen használható. A
A nyár és az otthon íze, csokoládé fagylalt Opočno-ból. | MIXAR®EXTRA fagylaltkeverékek elkészítési útmutató | a) hidegen, pasztörizálás nélkül | Keverjen össze a turmixgépben 1 kg szárított fagylaltkeveréket 2 liter hideg ivóvízben. Hagyja állni körülbelül 15 percig,
Ha klasszikus desszertekhez, félkész süteményekhez, muffinokhoz vagy cukorkákhoz könnyű csokoládékrémre van szüksége, egy másik sűrítőanyagot kínálunk az olasz műhelyből. | Csomagolva 250g
Félkész csokoládéízesítésű paszta fagylalt és más édesipari termékek ízesítésére. MEC3 ízesítő paszta - telt, gazdag, kesernyés ízű csokoládékrém fagylaltok, krémek, tejszínhab stb. ízesítésére. Csomagolva 200 gAz előkészítéshez csak tiszta és száraz
Barna színű, csokoládé ízű sodort fondant Dániából torták és sütemények bevonására, illetve díszek modellezésére praktikus 250 g-os kiszerelésben. Kis csomag barna fondant torta bevonásához és alapmodellezéshez Odense-ből. Ez a 250 g-os csomagban lévő tortabevonó ideális
Sötét csokoládé 72% modellezéshez, bevonáshoz, töltéshez, öntéshez és praliné előállításához. A kakaóvajat tartalmazó sötét csokoládé alkalmas csokoládé szarvasgomba készítésére. Melegítse elő a csokoládét vízfürdőben. A praliné előállítása során történő