A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 56 800 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma. Nyomokban mogyorót tartalmazhat.
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Pisztácia ízesítő paszta krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabhoz. Ízesítő paszta diódarabkákkal - egy másik drog az édesség szerelmeseinek. A vajkrémek, tejszínhabok, habtejszínhabok és praliné töltelékek minden változatának ízesítésére szolgál. Nem származik
Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. A
A kávé ízesítő paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Koncentrált kávé ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is tölthet. Kávé ízesítésű
Spatula 13 '= 33 cm - kiválóan alkalmas krémek, tészták, csokoládék és tejszínhab terjesztésére. Rozsdamentes acél műanyaggal kombinálva, mosogatógépben biztonságos
Sűrített pisztácia-ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Sűrített pisztácia-ízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. A
Ezt a krémet a gyártó a fagylaltkrémek és az Ön desszertjeinek feljavítására tervezte. Ez egy félig folyékony fehér csokoládékrém ostyadarabokkal és kókuszreszelékkel. Szereti a Rafaelo pralinét? Akkor ez itt valami neked való. Egy finom krém, amely elragadó lesz. Tárolás
Újonnan kifejlesztett sötétbarna színű, 42% csokoládétartalmú modellező és bevonó masszát. 5 kg-os vödörbe csomagolva
Bitter Chocolate Needles. Éles étcsokoládé tűk desszertek, csészék és teáskannák díszítésére. összetevők: cukor, kakaómassza, kakaózsír, soya lecitin, természetes aroma - vanília. Készült az EU-ban. Súly: 50 g
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
Félkész csokoládéízesítésű paszta fagylalt és más édesipari termékek ízesítésére. MEC3 ízesítő paszta - telt, gazdag, kesernyés ízű csokoládékrém fagylaltok, krémek, tejszínhab stb. ízesítésére. Csomagolva 200 gAz előkészítéshez csak tiszta és száraz
Olasz gyártó újonnan kifejlesztett modellező és bevonó keveréke - a keverék sötétbarna színe a 42%-os csokoládé tartalomnak köszönhető. 1 kg-os zsákba csomagolva
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,
Lime ízesítő paszta - 200g Koncentrált lime ízesítő paszta - félreértés ne essék, nem savanyú. Krémek és különösen tejszínhab ízesítésére szolgáló édes paszta. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, természetes aromák, sűrítőanyagok: agar, pektin, színezék:
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. | Összetevők: cukor,
Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Sűrített eper ízesítésű krém és tészta készítésére alkalmas. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. Az eper ízesítésű krémek
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,