A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 765 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma.
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
Ezt a krémet a gyártó a fagylaltkrémek és az Ön desszertjeinek feljavítására tervezte. Ez egy félig folyékony fehér csokoládékrém ostyadarabokkal és kókuszreszelékkel. Szereti a Rafaelo pralinét? Akkor ez itt neked való. Egy isteni finom krém, amely magával ragad.Tárolás
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
Félkész csokoládéízesítésű paszta fagylalt és más édesipari termékek ízesítésére. MEC3 ízesítő paszta - telt, gazdag, kesernyés ízű csokoládékrém fagylaltok, krémek, tejszínhab stb. ízesítésére. Csomagolva 200 gAz előkészítéshez csak tiszta és száraz
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. | Összetevők: cukor,
Lime ízesítő paszta - 200g Koncentrált lime ízesítő paszta - félreértés ne essék, nem savanyú. Krémek és különösen tejszínhab ízesítésére szolgáló édes paszta. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, természetes aromák, sűrítőanyagok: agar, pektin, színezék:
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,
KÉZTISZTÍTÓ PASZTA TUBUSOS 250 G IPARI PLUM PLULAC Plulac ipari kéztisztító Speciális ipari kéztisztító paszta, mely lakkok, gyanták, enyvek, festékek és egyéb ragacsos szennyeződések eltávolítására került kifejlesztésre. Szín- és illatanyag mentes. Száraz kézre
A svéd gyártótól származó mogyorós csokoládé krém azok számára készült, akik nem szeretnének lemondani az édességekről, ám a szervezetet értékes tápanyagokkal , nem pedig üres kalóriákkal szeretnék ellátni
Cukros, ehető modellező paszta az Ön tortacsodáihoz. A FunCakes modellező paszta fehér színben tökéletes alapot biztosít a figurák modellezéséhez! Használhatja ugyanakkor gyönyörű tortabevonatok készítéséhez is. | A paszta ételfestékekkel színezhető. | Elkészítés: Gyúrja
Ez a kiváló minőségű, kiválasztott összetevőkből, mint karamellizált cukor és tej, készült karamellcsokoládé, gazdag karamellcukorka, vaj, tejszín és csipetnyi só ízeiben bővelkedik, amelyek együttesen csodálatos élményt nyújtanak. Élvezze halvány borostyán színét és
Csokoládé alap étcsokoládéból készült pralinékhoz, legalább 52% kakaó száraz anyag tartalommal - átmérője 25 mm Aki nem ismeri a belga csokoládét, és szereti a csokoládé bonbonokat, akkor minden bizonnyal örömmel fogadja nemcsak a karácsonyi sütik választékának
WAWEL CUKORMENTES ÉTCSOKOLÁDÉ 70%. Édesítőszerrel készült, 70%-os kakaótartalmú keserű csokoládé (étcsokoládé). Diabetikusok, cukorbetegek is fogyaszthatják, diabetikus édesség, csoki. Cukormentes
Áfonyapaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab darabos gyümölcsökkel történő ízesítésére. A könnyű gyümölcstorták gyártásához kínálunk egy koncentrált ízesítő pasztát - áfonya. A pasztát krémekben, fagylaltokban, tejszínhabban és semleges tejszínhabsűrítővel
Koncentrált gyümölcspaszta - mangó - kiválóan alkalmas fagylaltalapok, tejszínhab, krémek stb. ízesítésére.Csomag súlya: 200 gÖsszetevők: mangó, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyítószer: citrom- és almasav, víz, aroma, színezék: béta-karotin, sűrítőanyag:
Pisztácia ízesítő paszta krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabhoz. Ízesítő paszta diódarabkákkal - egy másik drog az édesség szerelmeseinek. A vajkrémek, tejszínhabok, habtejszínhabok és praliné töltelékek minden változatának ízesítésére szolgál. Nem származik