A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 015 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. Összetevők: cukor, glükózszirup, fagyasztott erdei gyümölcsök (14%) (ribizli, áfonya, málna, szeder), víz, citromsav, eperlé-koncentrátum, természetes aroma, aroma, színezékek - antocianinok, indigó, sűrítő pektin. Adagolás: 70 g / kg / keverék Súly 200 g Készült: Olaszország
Anyag | Erdei gyümölcsök |
Kategória | Krémek |
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, erdei gyümölcsös ízű tejszín ízesítésére. A krémekben, jégkrémekben vagy felvert krémekben történő felhasználásra szánt állandó aromapaszta erdei gyümölcsök keveréke: eper, ribizli, málna, áfonya, szeder. | Összetevők: cukor,
Ízesítő paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítéséhez. Vanília paszta krémek, pudingok, fagylaltok, csokoládék, tejszínhab és egyéb édességek gyártására szolgáló termékek ízesítésére. | Súly: 200 g | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, aromaanyagok, só, pektin,
Mangó paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. Koncentrált friss paszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére - 15% mangópürét tartalmaz. Egy gyönyörű aranysárga szín, amely egyetlen harapással elvisz egzotikus távolságokra. | Készült Olaszországban, súlya
Paszta ízesítésre fagylaltok, krémek, tejszínhab, kávé-tej ízű cappuccino. A paszta intenzív kávé-tejízével fagylaltot, krémet, tejszínhabot ízesíthet. A krémes cappuccino, a kávé klasszikus íze Olaszországot híressé tette. | Összetevők: glükózszirup, sűrített tej,
Az ízesített paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabok szeder ízesítésére. Szederpaszta cukrászati termékek - krémek, fagylaltok, tejszínhab stb. ízesítésére. összetevők: cukor, glükózszirup, szeder - 19%, víz, citromsav, színezékek - antociánok, indigó, sűrítő pektin
Koncentrált banán ízesítésű paszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Koncentrált banán ízesítő paszta tejszínhabhoz, tejszínhez, fagylalthoz darab banánnal, 15% banántartalom + 10% koncentrált banánlé. | Összetevők: cukor,
Fagylaltok, krémek, tejszínhabok ízesítésére szolgáló paszta magas karamellatartalommal. Telített, sötét, sűrű karamellás paszta cukrászkrémek, fagylaltok, tejszínhab és töltelékek ízesítésére. 50% karamell tartalom. Súly: 200 g összetevők: karamell (50%) (glükózszirup,
A meggyes desszertek kedvelőinek ajánljuk ezt az ízesítő pasztát, amely krémekhez, tejszínhab sűrítőkhöz, akár semleges, akár joghurtos, túrós és egyéb cukrászati töltelékekhez alkalmas. Ha hallottál már gyümölcsdarabokkal készült termékről, akkor itt ez
Lime ízesítő paszta - 200g Koncentrált lime ízesítő paszta - félreértés ne essék, nem savanyú. Krémek és különösen tejszínhab ízesítésére szolgáló édes paszta. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, természetes aromák, sűrítőanyagok: agar, pektin, színezék:
Fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére szolgáló paszta a vérnarancs ízével. Koncentrált piros narancs aroma paszta. Fagylaltok, tejszínhab, krémek ízesítésére - 60g 1 kg alapléhez. összetevők: glükózszirup, víz, cukor, narancslé koncentrátum 10%, citromsav,
Ízesítő paszta a krém whisky ízével. Ízesítő tészta, jégkrém, krémek, szokatlan ízű krémes whiskyhez. | Az ajánlott adag 50 g / 1 kg bázis. | Összetevők: cukor, glükózszirup, víz, whisky (1%), pektin, agar, borskivonat és kurkuma. | Készült Olaszországban. | Csomagolás: 200 g
Áfonyapaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab darabos gyümölcsökkel történő ízesítésére. A könnyű gyümölcstorták gyártásához kínálunk egy koncentrált ízesítő pasztát - áfonya. A pasztát krémekben, fagylaltokban, tejszínhabban és semleges tejszínhabsűrítővel
Koncentrált gyümölcspaszta - mangó - kiválóan alkalmas fagylaltalapok, tejszínhab, krémek stb. ízesítésére.Csomag súlya: 200 gÖsszetevők: mangó, glükóz-fruktóz szirup, cukor, savanyítószer: citrom- és almasav, víz, aroma, színezék: béta-karotin, sűrítőanyag:
Pisztácia ízesítő paszta krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabhoz. Ízesítő paszta diódarabkákkal - egy másik drog az édesség szerelmeseinek. A vajkrémek, tejszínhabok, habtejszínhabok és praliné töltelékek minden változatának ízesítésére szolgál. | Nem származik
Cseresznyepaszta fagylaltok, krémek, tejszínhab ízesítésére. A fekete cseresznye típusú amarena extra sűrű ízesítő paszta - cukrászati termékek, például fagylaltok, mousse-ok, krémek, tejszínhabok stb. ízesítésére szolgál. Az elkészítéshez csak tiszta és száraz
Sűrű barackpaszta fagylaltok, krémek, tejszínhabbal ízesített gyümölcsökkel, műfestékek nélkül. Vastag olasz barackpaszta gyümölcsdarabokkal és sárgabarackléval - jégkrémek, felvert krémek vagy krémek ízesítésére. | Összetevők: cukor, glükózszirup, 15% sárgabarack,
Eperpaszta a fagylaltok, pudingok, tejszínhabok ízesítéséhez a vadon termő eper ízével. Krémekben, fagylaltokban és tejszínhabban használható sűrű ízesítő paszta, adagolása 60 g/1 kg alapanyag. Tartályonként 200 g-os kiszerelésben. Készült: Olaszországban
100 darab gyümölcstea aromazáró borítékban, négy ízben. * Erdei gyümölcs krém ízesítéssel * Málnás, epres ízesítéssel * Vörösáfonyás ízesítéssel * Cherry- rum ízű
Gránátalma levével ízesített ízesítő paszta. Ez a paszta tökéletes megoldás mindazok számára, akik egy egyszerű módot keresnek arra, hogy kulináris alkotásaikat autentikus és gazdag ízekkel gazdagítsák. Adjon egy kis luxust konyhájába ezzel az egyedülálló
Aki szereti a minőségi terméket, biztosan örömmel fogadja ezt a sűrű, darabos málnaízű pasztát. Használja tejszínhabalapokhoz, krémekhez, sajttortákhoz, vagy friss gyümölcsök feljavítására fagylaltokban és zselékben.200 g-os, zárható kádba csomagolva. Adagolás 50 g paszta
Koncentrált tojáslikőr ízesítő paszta fagylaltok, tejszínhab és pudingok ízesítésére - ezt az erős pasztát teasütemények vagy karácsonyi cukorkatöltelékek készítésekor is értékelni fogja. Súly 200g | Összetevők: glükózszirup, cukor, víz, sűrített tej,
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Félkész termék a népszerű kék fagylalt készítéséhez. Koncentrált ízesítő paszta türkizkék színű 'Törp' - tejszínhab, krémek és különösen fagylalttermékek ízesítésére és színezésére. Karamellás íze van. A csomag súlya 200 g, az adagolás 50 g 1 kg alapanyagra
Olasz kávéízesítésű paszta fagylaltok és cukrászati termékek ízesítésére. Koncentrált kávépaszta kakaó hozzáadásával, 26,46% kávétartalommal - krémek, tejszínhab, fagylalt és feltét ízesítésére. Súly 200gÖsszetevők: őrölt kávé (26,46 %), napraforgóolaj, cukor,