A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 515 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Hőstabil meggy töltelék a finom sütemények teljes sorozatához. A meggy tölteléke egyedülálló terméstakarékos gyümölcsökkel - sütéshez használjon, amikor nyers tésztát, fánkot, muffinokat stb. Tölthet be, desszertek egyéb kenésére. A használatra kész gyümölcs töltelékek nagyon különböző módon használhatók. Az állandó, egész évben működő minőségnek és az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a gyümölcstöltések nagyon népszerűek a házi sütőipari és édesipari tevékenységekben. A MELLA FILLING gyümölcstöltések megfelelnek a legfontosabb követelményeknek, mint például a magas gyümölcsarány, az erős gyümölcs íz és a tökéletes technológiai tulajdonságok. A MELLA FILLING gyümölcsök töltelékeiben kizárólag a legmagasabb minőségű gyümölcsöket használják. A friss gyümölcs ízét minden MELLA FILLING töltelékben az egyfajta gyümölcsök magas aránya garantálja. Az eredeti íz, a természetes szín és a bájos ragyogás adja a finom tésztaféléket ezekre a termékekre. Nem számít, ha édes savanyú süteményekkel, croissant-kel, fánkkal vagy desszertekkel tölti fel őket, vagy különféle típusú süteményekkel díszíti őket - a MELLA FILLING gyümölcstöltések mindenütt megfelelőek. A gyümölcstöltet sütés közben eltérõ hőstabilitással rendelkezik, a töltelék jellegétõl függõen (lásd a táblázatot). Fagyasztás közben az összes töltelék stabil és kiválóan konzisztens gyümölcsdarabokkal, amelyeket sütés után leginkább értékelni fognak. Magas gyümölcstartalom a prémium minőségű gyümölcsök használataeredeti ízű friss gyümölcstermészetes szín és kiváló fényOptimális következetesség olyan nagy darab gyümölcs, amely még sütés után sem változtatja meg az állagotmeghatározott sütési és fagyasztási stabilitási tulajdonságokVáltozatos alkalmazások A gyümölcs sokféle sütemény és édesség alapvető pilléretöltelékként vagy nem sütött réteg kialakítására használják őketSzín: sötétvörös Illat és íz: a meggyre jellemző Konzisztencia: zselés tömeg gyümölcsdarabokkal
Szín | Piros |
Hőstabil meggy töltelék a finom sütemények teljes sorozatához. A meggy tölteléke egyedülálló terméstakarékos gyümölcsökkel - sütéshez használjon, amikor nyers tésztát, fánkot, muffinokat stb. Tölthet be, desszertek egyéb kenésére. | A használatra kész gyümölcs
Termeszthető töltelék eperdarabkákkal a finom sütemények teljes választékához. Meleg gyümölcsös töltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagy darabos eperrel - a kerti eper aránya 65%. Ez egy kész töltelék, amely nem csak gyümölcsös
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas süteményekhez vagy masszákhoz. Fekete áfonya töltelék sütéshez (piték, sütemények, kalácsok, édes táskás sütemények stb.), valamint a már sült desszert töltésére, sütemények és szeletek kenésére. A
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez használják. Franciaországban készült, 5000 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként. | Felhasználás: Adjon
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
A Topglanz gélképző szer, felhasználásra kész, nem keményedő zselé formájában, amelyet hidegen lehet használni. Kefével vagy késsel a sütemények, gyümölcsök és sütemények felületére kerül. Világos, fényes és könnyen használható. A Topglanz és a Karina és Sanett
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja