A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 12 285 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas süteményekhez vagy masszákhoz. Fekete áfonya töltelék sütéshez (piték, sütemények, kalácsok, édes táskás sütemények stb.), valamint a már sült desszert töltésére, sütemények és szeletek kenésére. A 70% áfonya tartalma meggyőzi Önt a töltelék minőségéről. A használatra kész gyümölcs töltelékek nagyon különböző módon használható. Az egész évben állandó minőségüknek és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően a gyümölcstöltelékek nagyon népszerűek a hazai pékségekben és cukrászdákban. A MELLA FILLING gyümölcstöltelékek megfelelnek a legfontosabb követelményeknek, mint például a magas gyümölcstartalom, a jellegzetes gyümölcsíz, valamint további tökéletes technológiai tulajdonságokkal rendelkezik. A MELLA FILLING gyümölcstöltelékekhez csak a legjobb minőségű gyümölcsöket használják fel. A friss gyümölcsök ízét minden MELLA FILLING töltelékben az egyes gyümölcsfajták magas aránya garantálja. Az eredeti íz, a természetes szín és a bájos csillogás az Ön finom süteményeit a termékek élvonalába emeli. Mindegy, hogy finom élesztős sütemények, croissantok, fánkok vagy sütemények töltésére, vagy különböző finom sütemények díszítésére használja őket - a MELLA FILLING gyümölcstöltelékek mindenhol alkalmasak. A gyümölcstöltelékek hőállósága a sütés során a töltelék jellegétől függően eltérő (lásd a táblázatot). Fagyasztva minden töltelék stabil és kiváló állagú, gyümölcsdarabkákkal ellátott, amit a sütés után a mégjobban értékelünk. Magas gyümölcstartalom prémium minőségű gyümölcsök felhasználása a friss gyümölcs eredeti íze természetes szín és kiváló fényerő Optimális összhang nagy gyümölcsdarabok, amelyek állaga még sütés után sem változik meg meghatározott sütési és fagyasztási stabilitási tulajdonságok Változatos használat a gyümölcs számos finom sütemény és cukrászsütemény alapanyaga. töltelékként vagy sütés nélküli réteg kialakítására használják.
Szín | Lila |
Anyag | Áfonya |
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas süteményekhez vagy masszákhoz. Fekete áfonya töltelék sütéshez (piték, sütemények, kalácsok, édes táskás sütemények stb.), valamint a már sült desszert töltésére, sütemények és szeletek kenésére. A
Hőstabil meggy töltelék a finom sütemények teljes sorozatához. A meggy tölteléke egyedülálló terméstakarékos gyümölcsökkel - sütéshez használjon, amikor nyers tésztát, fánkot, muffinokat stb. Tölthet be, desszertek egyéb kenésére. | A használatra kész gyümölcs
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Termeszthető töltelék eperdarabkákkal a finom sütemények teljes választékához. Meleg gyümölcsös töltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagy darabos eperrel - a kerti eper aránya 65%. Ez egy kész töltelék, amely nem csak gyümölcsös
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez használják. Franciaországban készült, 5000 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként. | Felhasználás: Adjon
Ez egy sárga színű alapkeverék a likőrhegyekhez. Karina keverék tojáslikőr ízű folyékony töltelék előállításához. | Mennyiség: 1 kg | Receptköteles eljárás: Karina 1000 g, cukorhalom 0 - 400 g, folyékony rumaroma ízlés szerint, forralt víz 1000 g. Keverje össze és hagyja
Sokoldalú keverék mogyorós összetevők , desszertek zsír- és tejszínhab töltelékeinek elkészítéséhez. Az alapvető munka abból áll, hogy a keveréket ivóvízzel összekeverjük, és 15 percig hagyjuk duzzadni. Ezután keverje bele a vajat (zsírt) vagy a tejszínhabot. A
A Topglanz gélképző szer, felhasználásra kész, nem keményedő zselé formájában, amelyet hidegen lehet használni. Kefével vagy késsel a sütemények, gyümölcsök és sütemények felületére kerül. Világos, fényes és könnyen használható. A Topglanz és a Karina és Sanett
Komplett keverék jellegzetes kávé ízű és aromájú töltelék készítéséhez. Következő a fixálók sorából, amely akár tejszínhab, vajkrém, illetve más dekoratív felületek előállítására alkalmas - az előkészítéshez adjon hozzá vizet a megadott arányban, és hagyja
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,
Áfonyás töltelék, amely közvetlen fogyasztásra alkalmas extra gyümölcsöt tartalmaz. A nagy mennyiségű gyümölcsös áfonyás töltelék kitűnő a természetes áfonyás aromában és ízben. Nagyszerű a könnyű desszertek számára. A tölteléket töltött kenyérbe helyezhetjük,