A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 485 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége olyan, mint a Nutella).Súly 500g
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége
Hőálló mogyorótöltelék a sütés előtti és utáni töltéshez. Ez a töltelék mogyorómassza, csokoládé, cukor, víz, növényi zsír és sűrítőanyagok kombinálásával készült - biztos, hogy fánkok vagy puha leveles tészták töltéseként is finom lesz. | Összetevők: cukor,
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Csokoládé dekoráció karamell ízzel - nagyobb kiszerelésben is kínáljuk - 500gÖsszetevők: | Cukor, , kakaó, maláta, száraz karamell, teljes zsírtartalmú tej, száraz karamell, sajt, laktóz, kakaó, massza, emulg, tor: szójaý lecitin (E322),kiegészítő vaníliaý aroma, má
Összetevők: gabona alap (kukorica liszt, rizsliszt, cukor, laktóz, kakaó, só), csokoládé ízű töltelék 30 százalék (cukor, növényi zsír, kakaómassza 5 százalék, tej, savó, kakaó, emulgeálószer:szója lecitin, aroma). Tartalmazhat földimogyorót, dióféléket, glutén
Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
Csokoládé töltelék - ez egy főzött csokoládé hőálló töltelék, amelyet sütés, sütés előtti termékek töltésére szánnak. Használhatja leveles, puffasztott vagy fánk tésztában, Ennek a tölteléknek az íze a csokoládépudingra hasonlít, ezért ne tévesszen meg a neve. 1
Csokoládé alap étcsokoládéból készült pralinékhoz, legalább 52% kakaó száraz anyag tartalommal - átmérője 25 mm Aki nem ismeri a belga csokoládét, és szereti a csokoládé bonbonokat, akkor minden bizonnyal örömmel fogadja nemcsak a karácsonyi sütik választékának
Összetevők: víz, nádcukor*, mandula*, (8%), részben zsírtalanított kakaó* (1,9%), kukoricakeményítő*, tápióka keményítő*, kakaó paszta (0,9%), sűrűsítőanyag: szentjánoskenyérmag*, természetes mandulaaroma*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Allergének: mandula
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
Ghána nem tud meglenni kakaó nélkül. Ahogyan mi sem tudunk meglenni ghánai kakaó nélkül. A belőle készült csokoládé krémes, gyümölcsös és tejszínes jegyekkel. Ha óvatosan ízlelget talán még ezekben a 70%-os csokoládé lencsékben is megtalálja. Mivel igazán nagy adag
30% kakaó szárazanyag-tartalmú fehér csokoládé, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás közbeni munkavégzés érdekében magokban gyártott
A legjobb minőségű kakaó babok, professzionális feldolgozás és egyedülálló íz világ. A Kakao Plein Aroma-t az első kanálnál megkedveli. Kitűnő italok, desszertek és péksütemények készítésére. A közép barna színű tiszta kakaópor a konyhai kísérletezései során
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 51% Különösen finom kesernyés kakaóval, pörkölt espresso kávédarabbal. Összetétel: nádcukor*, kakaómassza*, kakaóvaj*, őrölt espresso babkávé* (7%) *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nyomokban szóját, tejet és egyéb
Bio- és vegán termék nettó súly: 500 g Meleg reggeli, mely gyorsan elkészíthető, könnyen emészthető és nem kell főzni. Cukor hozzáadása nélkül. Elkészítés: Kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy tejjel öntsük fel a kívánt mennyiséget és 2-5 percig hagyjuk duzzadni
Az Extra Brut kakaó por igazán eredeti ügy. A keveréket a legjobb minőségű kakaóból minden csokoholista, cukrász és kisgyermekes anyuka is nagyra fogja értékelni. Van, akinek a kitűnő íze lesz a garancia, sokaknak végtelen kreativitást fog sugallani és a rosszalvóknak segít
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést
A csokoládé kakaóból van és a kakaó kakaóbabból. Ezek sok helyen nőnek, de természetesen Madagascart szívesen támogatjuk. A legédesebb termés a világon ugyanis segíthet az ország szegénységének leküzdésében. A kisebb földműveseknek a kakaóbabok adják a megélhetést