A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 431 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Összetevők: víz, nádcukor*, mandula*, (8%), részben zsírtalanított kakaó* (1,9%), kukoricakeményítő*, tápióka keményítő*, kakaó paszta (0,9%), sűrűsítőanyag: szentjánoskenyérmag*, természetes mandulaaroma*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Allergének: mandula. Átlagos tápérték 100g termékben: Energia: 533 kJ/127kcal Zsír: 5,1g Amelyből telített zsírsav: 0,8g Szénhidrát: 17,3g Amelyből cukor: 12,5g Fehérje: 2,2g Só: 0,3g
Termék Naturgreen bio mandula-csokoládé desszert 250 g hozzá van rendelve egy EAN kód 8437002932879.
Kategória | Csokoládé, Kakaó |
EAN | 8437002932879 |
Összetevők: víz, nádcukor*, mandula*, (8%), részben zsírtalanított kakaó* (1,9%), kukoricakeményítő*, tápióka keményítő*, kakaó paszta (0,9%), sűrűsítőanyag: szentjánoskenyérmag*, természetes mandulaaroma*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Allergének: mandula
Összetevők: víz, barna nádcukor*, mandula* (7,5%), kukorica maltodextrin*, kukorica keményítő*, tápióka keményítő*, sűrűsítő anyag: szentjánoskenyérliszt*, természetes vaníliaaroma*, természetes mandulaaroma*, kurkuma*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Allergének:
Összetevők: víz, nádcukor*, rizs* (4%), rizsszirup* (3%), kakaó* (2,9%), hidegen sajtolt napraforgó olaj*, kukorica keményítő*, tápióka keményítő*, borsó fehérje*, sűrűsítő anyag: szentjánoskenyérliszt*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Átlagos tápérték 100g
Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is! Csökkentheti a vércukorszintetJó közérzetet, frissességet biztosíthatTámogathatja az egészséges szív-és
Banjamissimo Bio Csoki Mandula+F. Eper Gm - 70 g
A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható.Jótékony hatásai:Jó közérzetet, frissességet biztosítTámogatja az egészséges szív-és érrendszertCsökkenteni a depressziótStressz oldó
Összetevők: szűrt víz, kókusz* (10%: kókusz*, sűrűsítő anyag: guargumi*), nyers nádcukor*,kukorica maltodextrin*, kakaó* (2,3%: részben zsírtalanított kakaó*, kakaópaszta*), inulin*, rizs maltodextrin*, szűz kókuszolaj* (1,3%), tápióka keményítő*, sűrűsítő anyag:
Eredeti svájci csokoládé. Kakaótartalom: min. 51% Különösen finom kesernyés kakaóval, pörkölt espresso kávédarabbal. Összetétel: nádcukor*, kakaómassza*, kakaóvaj*, őrölt espresso babkávé* (7%) *=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Nyomokban szóját, tejet és egyéb
Banjamissimo Bio Csoki Sós Kar. +Mand. gm. - 70 g
Fehér belga csokoládé 30% kakaó szárazanyaggal, amely a jobb kezelhetőség és az olvasztás során történő munkavégzés érdekében magokban gyártott
Csokoládé gél a desszert felületén történő alkalmazáshoz - gél, fényes felületet hoz létre, és nem folyik le még a lekerekített formákról sem. Tömeg 300 g, ár csomagonként.Összetevők: glükózszirup, víz, sűrítőanyag, (E406,E440,E450i), dextróz, sav (E330),
Csokoládé dekoráció karamell ízzel - nagyobb kiszerelésben is kínáljuk - 500gÖsszetevők: | Cukor, , kakaó, maláta, száraz karamell, teljes zsírtartalmú tej, száraz karamell, sajt, laktóz, kakaó, massza, emulg, tor: szójaý lecitin (E322),kiegészítő vaníliaý aroma, má
Diabetikus tejcsokoládé fruktózzal A csokoládéban a kakaó összes szárazanyagtartalma legalább 36 százalék. A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül. Száraz, hűvös helyen tartandó! Származási hely
Csokoládé alap étcsokoládéból készült pralinékhoz, legalább 52% kakaó száraz anyag tartalommal - átmérője 25 mm Aki nem ismeri a belga csokoládét, és szereti a csokoládé bonbonokat, akkor minden bizonnyal örömmel fogadja nemcsak a karácsonyi sütik választékának
A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere. Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben. Jó közérzetet, frissességet biztosít. Növeli a stressz tűrő képességet Koncentráció és memóriajavító hatású
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége
Összetevők: gabona alap (kukorica liszt, rizsliszt, cukor, laktóz, kakaó, só), csokoládé ízű töltelék 30 százalék (cukor, növényi zsír, kakaómassza 5 százalék, tej, savó, kakaó, emulgeálószer:szója lecitin, aroma). Tartalmazhat földimogyorót, dióféléket, glutén
Gluténmentes müzli csokoládéval és mandulával Összetevők: hajdina és kölespehely 30%, cukor, rizsliszt, növényi olaj, kukoricapehely (kukoricaliszt, só), csokoládé 5% (cukor, kakaó por, kakóvaj, szójalecitin, aroma), mazsola 5%, puffasztott rizs, kókusz 3,5%, burgonykeményítő,
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
A nyers kakaóvaj kedvező tulajdonságai: természetes, erős kakaó/ csokoládé illatú, így az általános bőrápolás mellett minden évszakban kényezteti a lelkünket is. Nyáron kifejezetten napvédőként vagy napozás után ajánlott, fényvédő faktora 6-os körüli, félárnyékban
A termékek laktóz-, glutén- és szójamentesek, vegetáriánus és vegán táplálkozást folytatók is fogyaszthatják. 100%ban természetes alapanyagokból, a legjobb minőségű kakaóbabból, superfood termékekből készülnek. Összetevők: nádcukor*, kakaóvaj*, kókuszkrém*,
Szója összetevő (ivóvíz, hántolt szójabab (12%)), Cukor, Zsírszegény kakaó (16%), Borsófehérje, Tengeri só, Kalcium-karbonát, Stabilizátor (gellángumi), Savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfátok), Aromák, Vitaminok (B2, D2). Az allergén információk az összetevők