BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 687 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g - termékleírás

A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere. Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben. Jó közérzetet, frissességet biztosít. Növeli a stressz tűrő képességet Koncentráció és memóriajavító hatású. Csökkenteni a depressziót. Lassítja az öregedési folyamatokat. Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható. Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó.A Theobroma Cacao egy a trópusi éghajlaton, főleg Dél-Amerikában termő örökzöld cserje. Gyümölcse a kakaóbab amelyet kézzel szednek, a betakarított hüvelyeket megtörik és hagyják fermentálódni. Az erjedés során a kakaóhüvely folyékonnyá válik, amely csökkenti a bab keserűségét. Végül a babszemeket lemossák, fertőtlenítik és szárítják.A BioMenü perui KAKAÓBAB a Cacao Criollo fajtából készül, melyet kiváló minősége miatt a kakaók „királyának” is neveznek. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja, ezek nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz(triptofán és argine). Nyers formában nagyon egészséges, rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban.Rendszeres fogyasztása segíthet megelőzni az időskori szellemi hanyatlást, illetve hatékonyan támogathatja a szív egészséges működését. A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.A kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle.Kakaóital készítése 1 személyre: 1 kávéskanál kakaóbabot megőrölünk majd egy 2-2,5 dl csészébe tesszük. Ezután öntsünk rá egy kevés, forró növényi tejet, ezzel keverjük szép simára majd végül öntsük fel a maradt forró tejjel.Édes szájúak ízlés szerint édesíthetik mézzel, vagy természetes édesítőkkel, ínyenceknek pedig fahéjjal, gyümölccsel, vagy akár pikáns paprikával fűszerezve is ajánljuk.

A kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj és a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere.Jótékony lehet a szív és érrendszeri problémákkal szembenJó közérzetet, frissességet biztosítNöveli a stressz tűrő képességetKoncentráció és memóriajavító hatásúCsökkenteni a depressziótLassítja az öregedési folyamatokatFogyókúráknál is kiválóan alkalmazhatóÉtvágycsökkentő és zsírégetést fokozóA kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle. Az ajánlott mennyiség napi két evőkanál.

Termék BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g EAN kóddal van jelölve 5999886305208.

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g - termék paraméterei

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g - ár és elérhetőség előzményei

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g - egyéb érdekes termékek

BioMenü BIO KAKAÓBAB perui 250 g - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?