A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 392 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradákot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mina a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.A kakaópor rendkívül széles körben alkalmazható, számtalan élelmiszer, ital és édesség legfontosabb alapanyaga.Bio, Vegán, Természetes anyagokból, Mesterséges ízesítőmentes, Mesterséges színezékmentes, Tratósítószermentes, BSE/TSE mentes, GMO mentes, Nem besugárzott, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Allergénmentes, Alacsony cukortartalmú, Élelmi rostban gazdag, Fehérjében gazdag, Nátriummentes/SómentesAdagolás, Javasolt felhasználás, tárolás:Egy adag=10-15gÍzlés szerintTárolás: jól zárt, száraz, hűvös, fényvédett helyenÖsszetevők:100% bio kakaóbab (theobroma cacao)Összetevők táblázata:Egységenként 100gEnergia1533 kJ/366kcalZsír11,0 g- amelyben telytett zsírsav6,5 g- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav3.6 g- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav0,5 gSzénhidrát26,8 g- amelyből cukor0,9 gRost24,3 gFehérje (protein)28,0 gSó0,0 gFoszfor778,0 mgMagnézium572,0 mgVas9,3 mgRéz4,1 mgMangán5,3 mg
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15 százalékát adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége. Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50 százalékát három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és az argine.
Termék Bio menü bio perui kakaópor 250 g EAN kóddal van jelölve 5999886305161.
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers
A perui kakaópor hangulatjavító, antioxidáns, sejtvédő, hozzájárul az egészséges szív- és érrendszer egészségéhez. Ásványi anyag és nyomelem forrás.Jótékony hatásai:Támogatja az egészséges szív-és érrendszertSerkenti a vérkeringéstVéralvadásgátlóSegít
A minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere. Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben. Jó közérzetet, frissességet biztosít. Növeli a stressz tűrő képességet Koncentráció és memóriajavító hatású
A lucuma a Sapotaceae családhoz tartozik, hazája Dél-Amerika, elsősorban Peru. A lucuma fa gyümölcsének sárga színű, édes húsa kiváló forrása a szénhidrátoknak, ásványi anyagoknak, rostoknak, valamint vitaminoknak, különösen az A és a C vitaminnak. Magas béta-karotin
A perui kakaóvaj tallér egészséges, tápláló, különlegesen tiszta és jóízű. Gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.Jótékony hatásai:Természetes, növényi eredetű termékErősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben isMagas
Összetevők: 100 % bio kókuszlisztSzármazási hely: Srí LankaGluténmentes alternatívaMagas rost- és fehérjetartalmú, gluténmentes BIO alapanyagA termék tulajdonságaiLiszt- és gluténérzékenység esetén a hagyományos lisztek kiváltásáraA BioMenü BIO KÓKUSZLISZT a hagyományos
A perui kakaó massza tallér egy igazán egészséges csokoládé. Tökéletes süteményekhez, de önmagában is fogyasztható.Jótékony hatásai:Jó közérzetet, frissességet biztosítTámogatja az egészséges szív-és érrendszertCsökkenteni a depressziótStressz oldó
Antioxidáns, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez, igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is! Csökkentheti a vércukorszintetJó közérzetet, frissességet biztosíthatTámogathatja az egészséges szív-és
Fogyasztható természetes zsiradék, melyet szívesen használnak az élelmiszerszektorban, a szépségiparban, a gyógyászat és a wellness területein. A kakaóvaj ehető zsiradék, amely a kakaóbabból kerül kivonásra a csokoládé és kakaó gyártás során. A kakaóbab szárítását
Az élet fűszere Késleltetheti a rákos sejtek növekedését és burjánzását, lassíthatja a szürkehályog képződést, javíthatja a cukorbetegek anyagcseréjét és antidementív hatású lehet. Az Észak-Indiában, meleg, párás klímán termesztett kurkuma hagyományos és sokoldalú
A természetes csokoládé chips. Antioxidáns, hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, cukormentes, fogyókúrás készítmény.Összetétel: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao) A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-t tartalmazó
A lucuma a Sapotaceae családhoz tartozik, hazája Dél-Amerika, elsősorban Peru. A lucuma fa gyümölcsének sárga színű, édes húsa kiváló forrása a szénhidrátoknak, ásványi anyagoknak, rostoknak, valamint vitaminoknak, különösen az A és a C vitaminnak. Magas béta-karotin
BioMenü BIO Búzafű kivonat italporTulajdonságok:- Normalizálhatja az emésztőrendszer működését és az anyagcserét - Támogathatja az immunrendszer működését- Hozzájárulhat a vörösvérsejtek és a hemoglobin képződéshez- Támogathatja az oxigénszállítást a szervezetben-
Bio kakaópor (10-12% zsírtartalmú), ellenőrzött ökológiai termelésből
A kakaóbab élénkítő hatású, éberséget, és jó közérzetet biztosít. Kellemesen kesernyés íze miatt nyersen is fogyasztják, de porrá őrölve és meleg tejben elkeverve kiváló frissítő készíthető belőle.Csökkentheti a depressziótNövelheti a stressz tűrő
BioMenü BIO KÓKUSZTEJ por 125 g Instant kókusztej Segíthet a megfelelő vércukorszint, vérnyomás, vérszegénység tüneteinek enyhítésében, enyhe gyulladáscsökkentő. Tulajdonságok Gyorsan és jól oldódik, könnyed, jellegzetesen jó ízű és tápláló, laktóz- és kazeinmentes,
Összetevők: nádcukor, napraforgóolaj, keményítetlen pálmazsír, zsírszegény kakaópor (20%), bourbon vanília Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik. Ajánljuk kenyérre kenve, édességekbe tölteléknek. A gyártástól függően nyomokban
A cannabis sativa L magja, a kendernek egy kábítószermentes kannabisz változata. Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz. A kendermagok optimális forrásai a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú
BioMenü BIO TULSI por 125 g a Szent Gyógyfű Belsőleg elsősorban a stressz és annak következményei kezelésére. Külsőleg bőrkiütések, ekcéma, viszketegség, csalánkiütés, rovarcsípés, zsíros, terhelt arcbőr, akné, gyenge tónusú és problémás arcbőr kezelésére,
A napsugár gyümölcse Gyulladáscsökkentő, támogathatja a helyes izomműködést, segítheti az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, szabályozhatja a vérnyomás ingadozásait, a normál sejtmembrán funkciókat, ápolhatja a csontok és fogak állapotát és elősegíti a kellő