Hozunk egy másik pasztát, amely a praliné töltelékek készítésének alapja, de a desszertkrémek ízletes kiegészítője is. Súly 250gÖsszetevők : cukor (50%), mogyoró (50%). A termék nyomokban más dióféléket is tartalmazhat.Tápértékek 100 g termékre
A Naturfood Blansírozott mandulabél magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. A mandula kiváló B1-, B2- és B6- és E-vitamin-forrás. Ásványi anyagok közül nagy mennyiségben tartalmaz káliumo t , kalciumot
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük a napi A-vitamin igényünket? A-vitaminja
Koncentrált csokoládépaszta (26%) krémekben, tejszínhabban, fagylaltban való felhasználásra. Súly: 250gÖsszetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, zsírszegény kakaópor (26%), cukor, laktóz, tejsavópor, mogyoró, emulgeálószer E322 - szójalecitin, aroma. |
Csokoládé töltelék - ez egy főzött csokoládé hőálló töltelék, amelyet sütés, sütés előtti termékek töltésére szánnak. Használhatja leveles, puffasztott vagy fánk tésztában, Ennek a tölteléknek az íze a csokoládépudingra hasonlít, ezért ne tévesszen meg a neve. 1
A Dr. Oetker Finesse Reszelt Narancshéjjal süteményeket, krémeket, töltelékeket, desszerteket ízesíthetünk. A friss narancshéjból készült sütési hozzávaló, szőlőcukorral és természetes aromával kiegészülve biztosít a finomságoknak természetes és intenzív narancsos ízt
Praliné töltelék - zsírok, diófélék, mandula és finom kekszmorzsa félig szilárd keveréke, amely a tölteléknek teljes ízt kölcsönöz. Nemcsak pralinékhoz, hanem desszertek és fagylaltok finom rétegeként is alkalmas. A belga gyártó eredeti terméke. Tárolja hűvös és
Körte töltelék sütemények, frgals (valahai muffinok) vagy töltött gombócok számára. Klasszikus házi gyümölcs - körte töltelék pitékhez, fánkokhoz, süteményekhez, zsemlékhez vagy ropogós tésztához, pitékhez, stb... Ezt a tölteléket praktikus süteményes zacskóban
Hőálló mogyorótöltelék a sütés előtti és utáni töltéshez. Ez a töltelék mogyorómassza, csokoládé, cukor, víz, növényi zsír és sűrítőanyagok kombinálásával készült - biztos, hogy fánkok vagy puha leveles tészták töltéseként is finom lesz. | Összetevők: cukor,
Ízesített töltelék cukrász süteményekhez és pékárukhoz, tojáslikőr ízzel. Krémes, tésztafehér halványsárga töltelék, tojáslikőr ízével. Ez a péksüteményekhez és édességekhez készült kész töltés gombóc töltelékként is felhasználható. Hőstabil, fagyasztható
A Naturfood Aszalt fekete áfonya magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A fekete áfonya kiváló antioxidáns forrás. Vitaminjai közül az A-, B1- C- és D-vitaminok, pantoténsav és nikotinamid vannak bőségesen. Összehúzó hatású
Összetevők: petrezselyem levél. Felhasználási javaslat: saláták, töltelékek, mártások, levesek ízesítéséhez
A citrom illatára emlékeztető friss levelét saláták, mártások, főzelékek, töltelékek, gyümölcslevesek, gyümölcssaláták, gomba-, hal-, szárnyas- és vadételek, fűszerecetek ízesítésére használjuk
Pörkölt kakaóbab porszerű őrleménye. Felhasználható italok készítéséhez, sütéshez, krémek töltelékek és bevonatok készítéséhez. Energia:1579kJ/381 kcal, zsír 21 g, ebből telített zsírsavak 13 g, szénhidrát 9 g-ebből cukor 0,6 g, fehérje 20 g, só 1,7 g Összetétele:
Összetevők: bio héjnélküli tökmag. A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Fénytől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó
Vanília ízű krémtöltelék péksütemények és cukrászati termékek töltésére. Hőálló, fagyasztható. Egy másik főzött, hőálló töltelék desszertekhez - vaníliás, sárga színű puding típusú. Ez a kész töltelék pékáruk és cukrászati termékek töltésére vagy
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez számítják. Franciaországban készült, 500 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként.Felhasználás: adjon
Karamell krémtöltelékek vagy cukorkatöltelékek pasztájaként való felhasználásra - extra sűrű és gazdag. A mézeskalács készítésekor ezt a karamellt az egyik töltelékhez használják. Franciaországban készült, 5000 g-os kiszerelésben. Ár csomagonként. | Felhasználás: Adjon
zöldséges szósz Paradicsomszósz chilipaprika fűszeres ízével és zöldségdarabkákkal, kellemesen édes. Ideális sós rágcsálnivalókhoz, pizza alapjául vagy húshoz vagy tésztához való mártásokhoz
| Ez a rozsdamentes acél DELICIA spatula kiváló eszköz tészták, krémek és töltelékek kenéséhez. Ideális mély sütőformákhoz. A spatula praktikus akasztószemmel van ellátva a felakasztáshoz, könnyen karbantartható. | Premium minőségű rozsdamentes acélból és tartós
Ismét egy nagyszerű Callebaut termék - ezúttal egy karamellás töltelék a pralinékhoz. A töltelék méz állagú, 100%-ban karamellás. Cukorból, vízből, zsírmentes tejporból, aromából és emulgeálószerből készül. Súly 250 g | Összetevők: Glükózszirup, cukrozott sűrített
Kiváló hőálló, csokoládé jellegű töltelék - mini süteményekhez (muffinok) és süteménybe való betétként, vagy kiflik, fánkok stb. töltelékeként egyaránt értékelni fogja.Sokoldalú cukrászati és sütőipari felhasználásra tervezett pasztás kakaótöltelék (sűrűsége
Sűrített csokoládés paszta (26%) krémekben, tejszínhabban és fagylaltban való felhasználásra. Súly 13 kg | Összetevők: növényi olajok - napraforgó, pálma, alacsony zsírtartalmú kakaópor (26%), cukor, laktóz, savópor, mogyoró, E322 emulgeálószer - szója lecitin, aroma
Diótöltelék főzve, alkalmas sütemények, rétesek és egyéb desszertek töltésére. A forró töltelék a tésztazacskókban készen áll a használatra. Az elkészített tölteléket felhasználhatja a darált piték, rétesek és más desszertek töltésére. A sűrű töltelékkel
Felhasználási javaslat: italok készítéséhez, sütéshez, krémek töltelékek és bevonatok készítéséhez. 100 g termék átlagos tápértéke: Energia:1316kJ/317 kcal, zsír 11 g, ebből telített zsírsavak 6,5 g, szénhidrát 13 g-ebből cukor
Teljes keverék töltelékek készítéséhez, jellegzetes kávéízzel és aromával. A másik a tejszínsűrítő, legyen szó tejszínhabról, vajkrémről, illetve további felhasználás esetén dekoratív felületek készítéséhez - az elkészítéshez csak vizet kell hozzáadni a megadott
Vanília ízű krémtöltelék péksütemények és cukrászati termékek töltésére. Hőálló, fagyasztható. Egy másik főzött, hőálló töltelék desszertekhez - vaníliás, sárga színű puding típusú. Ez a kész töltelék pékáruk és cukrászati termékek töltésére vagy
Főtt dió töltelék sütemények, rétes és egyéb desszertek kitöltésére. Az édesipari zsákok kész kitöltése közvetlenül használatra kész. Az elkészített töltelékkel megtöltheti a süteményeket, réteget és egyéb desszerteket. A sűrű töltelékkel könnyen tölthető
Pisztácia ízesítő paszta krémekhez, töltelékekhez, tejszínhabhoz. Ízesítő paszta diódarabkákkal - egy másik drog az édesség szerelmeseinek. A vajkrémek, tejszínhabok, habtejszínhabok és praliné töltelékek minden változatának ízesítésére szolgál. | Nem származik
Körte ízű termék - ismét sokoldalúan felhasználható tejszínhab, zsíros és folyékony töltelékek készítéséhez. Az adagolás egyszerű, mint minden carinade esetében - arányosan öntsük fel vízzel, hagyjuk 20 percig pihenni, majd keverjük bele a megpuhított zsírt vagy a
Diós ízű, diós csokoládé alapon készült töltelék - sütés után töltésre tervezve. Vödörbe csomagolva 500g. | Összetevők: cukor, napraforgóolaj, sovány tejpor, zsírtalanított kakaópor (6,5 %), részben szilárdított szójaolaj, emulgeálószer (szójalecitin), aroma. | Átlagos
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas süteményekhez vagy masszákhoz. Fekete áfonya töltelék sütéshez (piték, sütemények, kalácsok, édes táskás sütemények stb.), valamint a már sült desszert töltésére, sütemények és szeletek kenésére. A
Főtt mákos töltelék pite, rétes és egyéb desszertek kitöltésére. Az édesipari zsákok kész kitöltése közvetlenül használatra kész. Az elkészített töltelékkel megtöltheti a süteményeket, réteget és egyéb desszerteket. A sűrű töltelék könnyen töltse ki a zsemlét és
Alkalmas hőkezelésre Ez a keményítő semleges ízű, és hideg - azaz sütés nélküli - töltelékek, nevezetesen tejszínhab és túró keményítésére szolgál. Ez a keverék hőkezelésre is alkalmas.Ár 500 g-onként
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes krémek és töltelékek készítéséhez ananász ízesítéssel. Luxus cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Mint az e sűrítőanyagoknál szokásos, az ömlesztett keverék egész szárított ananászdarabokat tartalmaz,
Karina KAKAO MIX 21%-os kakaótartalommal kakaótöltelék gyártásához. Univerzális keverék a növényi, állati tejszínhab és a vaj, margarin keményítéséhez. Az elkészítés lényege, hogy a keveréket vízzel összekeverjük, és habtejszínbe, zsírokba keverjük. Színes és
A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja hozzá. További feldolgozásra szánt. A Karina Kókusz könnyű édesipari krémeket és töltelékeket keményíti, mely kókuszdió ízét és aromáját adja
Pure Dawn All Natural Fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez. A laza keverék, hogy hozzon létre egy könnyű citromkrém alapú tejszínhab, adagolás egyszerű - öntsön 200 g keveréket 200 ml hideg vízbe, majd keverje bele a keményre vert tejszínhabot
Alacsonyabb hőállóságú áfonyás gyümölcstöltelék, amely alkalmas préselt süteményekhez vagy dörzsölt masszákhoz. Áfonyás töltelék, amelyet sütéshez (sütemények, piskóták, kalácsok, zsemlék, zsebek stb.), valamint már megsütött desszertek töltésére vagy sütemények
Hőálló cseresznyés gyümölcstöltelék a finom sütemények egész sorához. Cseresznyetöltelék darabos gyümölccsel termeszthető - sütésnél használjuk, amikor nyers tésztát, fánkokat, muffinokat stb. tölthetünk vele, másik felhasználási terület a desszertek megkenése.A kész
Termeszthető töltelék eperdarabkákkal a finom sütemények teljes választékához. Meleg gyümölcsös töltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagy darabos eperrel - a kerti eper aránya 65%. Ez egy kész töltelék, amely nem csak gyümölcsös
Hőstabil meggy töltelék a finom sütemények teljes sorozatához. A meggy tölteléke egyedülálló terméstakarékos gyümölcsökkel - sütéshez használjon, amikor nyers tésztát, fánkot, muffinokat stb. Tölthet be, desszertek egyéb kenésére. | A használatra kész gyümölcs
Főtt mákos töltelék, sütemények, rétesek és egyéb desszertek töltésére alkalmas. A vödörben lévő kész töltés közvetlenül használatra kész. Töltelhet süteményekkel, rétesekkel és más desszertekkel. A zsemlét és a sajtgombócot könnyedén megtölthetjük vastag
Tisztán természetes Dawn All Natural alap - szilárdabb a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez. Laza keverékkel könnyű tejszínhabot hozunk létre tejszínhab alapján, egyszerű adagolás - öntsünk 200 g keveréket 200 ml hideg vízzel, majd keverjük hozzá a felvert
Topmix S - tojáslikőr töltelék 1 kg Meleg töltelék likőrös tippekhez. Ez egy sárga színű, rumízű töltelék. 1 kg/csomag összetevők : Teljes tejpor, cukor, szárított író [MILK], szárított MILK termék (LAKTÓZ, MILK fehérje, zsír, növényi (pálma) és állati (MILK),
Tej keverék előállításához töltelék mézes szeletek - az alap 500 g keverék, amely egyesíti a forralt víz 175 g hőmérsékleten körülbelül 40 ° C, 360 g invertcukor, keverjük össze az összetevőket, hogy sima konzisztencia, adjunk hozzá 200 g zsírt nem kell habverővel, inkább
Hőálló töltelék eperdarabokkal a finom sütemények egész sorához. Kész gyümölcstöltelék magas arányban prémium minőségű gyümölcsdarabokkal, ebben az esetben nagyméretű eperdarabokkal - a kerti eper aránya 65%. Ez egy olyan kész töltelék, amely nemcsak gyümölcsös
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag ízletes ananász ízű krémek és töltelékek készítéséhez. Fényűző, cukrozatlan tejszínhab sűrítő - ananászos sűrítő. Ahogy az ennél a sűrítőanyag-kínálatnál megszokott, az ömlesztett keverék egész szárított
Pure Dawn All Natural fond - sűrítőanyag finom krémek és töltelékek készítéséhez mangóval és sárgabarackkal. Tiszta keverék tejszínhab/tejszínhab ízesítésére és sűrítésére, fagyasztva szárított gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb adagolás
Vanilmix cukrászati puding hideg 15 kg Gasztro csomagolt ´ puding hideg - á 15 kg. Könnyűá prá főzés nélkül : Öblítsünk 250 g keveréket 750 ml vízbe 20-25 fokon, forraljuk simára, majd hagyjuk 10 percig pihenni. Adjunk hozzá zsírt ízlés szerint - má má szavaký kré kré a
Természetes Dawn All Natural alap - fixáló a finom krémek és töltelékek elkészítéséhez mangó- és barackízű töltelékkel. Tiszta ízesítésű keverék tejszínhab/krémek ízesítésére és sűrítésére, liofilizált gyümölcsdarabokkal. Továbbfejlesztett és gazdaságosabb