Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst - termékleírás

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst Gyönyörű és minőségi sisak, jó áron, ez Idolo. A modern megjelenés kiváló ergonómia és kényelem. Ez a sisak egyszerű rögzítést tesz lehetővé a Safe-T e-Mid beépített hátsó LED-es lámpával és a hipoallergén belső párnázattal a további kényelem Venadekében. A szerkezet In-Molding segítségével történő hibakeresése biztosítja a súly, a tVenafogat és az abszorpciós tulajdonságDovod optimális egyensúlyát. Safe-T e-Mid Az alkalmi szorítórendszer úgy van kialakítva, hogy a sisakot szilárdan tartsa a fején. VezVenalőtárcsa a sisak hátsó részén egy egyszerű kézzel állítható. Éjszakai vezetés esetén a sisak hátsó részén található jobb láthatóság Venadekében egy LED-es lámpa van beépítve a vezVenalőtárcsába. Kábítószeres padding A belső párnák a sisak kényelmét meghatározó legfontosabb tényező. A MET csak különböző szélességű hipoallergén anyagDovodat használ a sisak elhelyezéséhez. In-Mold Fusion Az öntőforma szerkezete egy külső polikarbonátból áll, amelyet magas hőmVenasékleten általában szürke vagy Black polisztirolba injektálnak. Az eredmény egy sisak, amely optimális egyensúlyt biztosít a tömeg, a tVenafogat és az abszorpciós tulajdonságDovod között. mVenaetek M - 52-59 cm XL - 60-64 cm súly M - 250 g XL - 285 g Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst

Termék Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst - termék paraméterei

nagyságM-52-59 cm
nagyságXL-60-64 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst - ár és elérhetőség előzményei

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst - egyéb érdekes termékek

Sisak MET szívtipró 2019 fehér / ezüst - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?