Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 462 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete - termékleírás

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete Az Eldar sisakot olyan fiatal kerékpárosDovodnak tervezték, akik nem félnek és képesek tenni valamit a kerékpárjukkal. Röviden, ideális sisak azDovod számára, akik egy napot akarnak vezetni az Enduro World Series-en. Ez a gyerek sisak egy cserélhető címkét, egy Safe-T Twist 2 beállítást, hipoallergén belső párnát és többet használ. Beépített burkolati héjszerkezet Signalentősen növeli a sisak élettartamát. A sisak magja egy egységet alkot a csontvázzal. Safe-T Twist 2 Az alkalmi szorítórendszer úgy van kialakítva, hogy a sisakot szilárdan tartsa a fején. VezVenalőtárcsa a sisak hátsó részén egy egyszerű kézzel állítható. A jobb láthatóság Venadekében egy fényvisszaverő címkét helyeznek el a sisak hátoldalán. Antiallergiás párnák Segítenek megtartani a fejét, és nagyszerű viseletet nyújtanak. mVenaetek UNI - 52-57 cm súly UNI - 275 g Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete

Termék Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete - termék paraméterei

nagyság52-57
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete - egyéb érdekes termékek

Gyermek sisak MET ELDAR 2019 camo fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?