Gyermek sisak MET Haver monsters / blue

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 13 154 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue - termékleírás

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue Ez a sisak a kis gyerekek tervezési célDovodra duplafalú beállításDovodat Safe-T Twist 2, és természetesen, antiallergén belső párna. Egy másik funkció a beépített rovarháló. Méretek: 46-53 cm (220 g), 52-57 cm (250 g) Twin-héj építése Ez a konstrukció a technika gazdaságosabb, de kisebb térfogata az azonos növekedése abszorpciós tulajdonságDovodkal rendelkeznek, mint az in-sajtolás típusú eljárással. Ezekre sisakDovod azonban egy mennyiségének növekedése szinte észrevehetetlen. Safe-T Twist 2 Nyakszirti befogó rendszer, melynek feladata, hogy biztosítsa, hogy a sisak erősen tapad a fejét. Ellenőrző lemez hátul a sisak könnyű mérete kiigazítás egy kézzel. allergiaellenes párnák Segít megtartani a fejét, száraz, és hogy nagy kényelmet biztosít. szúnyoghálót Megelőző intézkedések rovarDovod ellen sisakot. Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Gyermek sisak MET Haver monsters / blue

Termék Gyermek sisak MET Haver monsters / blue csoport termékei között található Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue - termék paraméterei

nagyság46-53 cm
nagyság52-57 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue - ár és elérhetőség előzményei

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue - egyéb érdekes termékek

Gyermek sisak MET Haver monsters / blue - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?