Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 21 462 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga - termékleírás

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga Megjelenése és minősége a valódi életerőt jelképezi. Ez a gyerek sisak egy cserélhető címkét használ, így könnyedén megváltoztathatja a sisak megjelenését azáltal, hogy kicseréli, és a Safe-T e-Twist beépített LED-es lámpával és hipoallergén belső párnákkal állítja be. Egy másik jellemzője az integrált rovar képernyő. MVenaet: 52-57 cm Súly: 240 g Beépített burkolati héjszerkezet Signalentősen növeli a sisak élettartamát. A sisak magja egy egységet alkot a csontvázzal. Safe-T e-Twist Az alkalmi szorítórendszer úgy van kialakítva, hogy a sisakot szilárdan tartsa a fején. VezVenalőtárcsa a sisak hátsó részén egy egyszerű kézzel állítható. A jobb láthatóság Venadekében a sisak hátsó részén található LED-es lámpa. Antiallergiás párnák Segítenek megtartani a fejét, és nagyszerű viseletet nyújtanak. Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga

Termék Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga - termék paraméterei

nagyságM-52-58 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga - ár és elérhetőség előzményei

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga - egyéb érdekes termékek

Sisak MET klassz fényvisszaverő sárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?