MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 631 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros - termékleírás

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros Kecses görbékkel a Buddy és a SuperBuddy gyermek sisakDovod egy korszerű, korszerű Stylenak számítanak. A gyerekek sisakja a Twin-Shell dizájn, a Safe-T Twist 2, és természetesen antiallergén belső párna. Egy másik jellemzője az integrált rovar képernyő. Twin-shell design Ez a mVenanöki technika gazdaságosabb, de kisebb tVenafogatnövekedést eredményez, ugyanolyan abszorpciós tulajdonságDovodkal, mint az öntőformában. Ezeknek a sisakDovodnak azonban a tVenafogatnövekedés szinte észrevehetetlen. Safe-T Twist 2 Az alkalmi szorítórendszer úgy van kialakítva, hogy a sisakot szilárdan tartsa a fején. VezVenalőtárcsa a sisak hátsó részén egy egyszerű kézzel állítható. Antiallergiás párnák Segítenek megtartani a fejét, és nagyszerű viseletet nyújtanak. Rovarháló Megakadályozza a rovarDovod belépését a sisakba. mVenaetek SB - 52-57 cm súly SB - 250 g Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros

Termék MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros csoport termékei között található Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros - termék paraméterei

nagyság46-53 cm
nagyság52-57 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros - ár és elérhetőség előzményei

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros - egyéb érdekes termékek

MET sisak SUPER BUDDY 2019 gyermek állat / piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?