Sisak MET STRALE 2019 black / white

Sisak MET STRALE 2019 black / white

Sisak MET STRALE 2019 black / white

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 708 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sisak MET STRALE 2019 black / white - termékleírás

Sisak MET STRALE 2019 black / white A könnyű súlyú sisak sisak egyedi kialakítású, tengelyrendszerrel rendelkezik a maximális hűtési hatás és a kiváló aerodinamika Venadekében. Hűvös levegőt szállítanak az első alagutakon keresztül, és a Venturi-effektusnak köszönhetően a hőt a hátsó lyukakon keresztül tolja el a fejtől. Biztonságos, kényelmes és jól szellőztetett - ez a Strale sisak. A sisak a legmodernebb In-Mold intelligens fúziós technológiával készült, a Safe-T Duo pedig egyszerű egykezes rögzítéshez és hipoallergén párnázáshoz a kényelem Venadekében. Safe-T Duo Az alkalmi szorítórendszer úgy van kialakítva, hogy a sisakot szilárdan tartsa a fején. VezVenalőtárcsa a sisak hátsó részén egy egyszerű kézzel állítható. A kerékpáros biztonság előfeltétele a látás. Éjjel a lovas sDovodkal jobban látható, ha a vezető a hátsó részről közelíti meg a sisak hátsó részén található LED-es fényt. Légtengely rendszer A kivételes kialakítás a fő légcsatornát használja a hideg levegő összegyűjtésVenae, és az oldalsó tengelyekkel együtt maximális sisak szellőzést biztosít. A Venturi-effektusnak köszönhetően a hő a hátsó szellőzőnyílásDovodon keresztül kioldódik, így nagy hűtési hatás Venahető el. Mindez a lenyűgöző aerodinamika megőrzése mellett. Hypoallergén párnázás A belső párnák a sisak kényelmét meghatározó legfontosabb tényező. A MET csak különböző szélességű hipoallergén anyagDovodat használ a sisak elhelyezéséhez. In-Mold Fusion Az öntőforma szerkezete egy külső polikarbonátból áll, amelyet magas hőmVenasékleten általában szürke vagy Black polisztirolba injektálnak. Az eredmény egy sisak, amely optimális egyensúlyt biztosít a tömeg, a tVenafogat és az abszorpciós tulajdonságDovod között. mVenaetek S - 52-56 cm M - 56-58 cm L - 59-62 cm súly S - 240 gramm M-255 g L - 290 g Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Sisak MET STRALE 2019 black / white

Termék Sisak MET STRALE 2019 black / white termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Sisak MET STRALE 2019 black / white - termék paraméterei

nagyság52-57
nagyság54-61
nagyság59-61
nagyságM-56-58 cm
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Sisak MET STRALE 2019 black / white - ár és elérhetőség előzményei

Sisak MET STRALE 2019 black / white - egyéb érdekes termékek

Sisak MET STRALE 2019 black / white - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?