Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 82 938 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete - termékleírás

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete A világ legkönnyebb és legfejlettebb szellőzős teljes sisak sisakja ünnepli a visszatVenaését. Ezúttal a HES konstrukciókkal felfegyverkezve! Ez a zseniális darab, amely a Monocoque Integral designra épül, be van állítva olyan beállításDovodkal, mint a Safe-T Advance, a Hypoallergenic O2 gélpárnák, a cserélhető kamera készlet és a HES. Monocoque Integral Construction Az ejtőernyős sisak állkapocs védőburkolat közvetlenül a csontvázba van integrálva, így teljes Venatékű sisakkal rendelkezik. A polírozott technikák és az egyedülálló kialakítás kombinációja rendkívül stabil, kompakt és jól szellőző védőeszközt hozott létre. HES design A HES struktúra egységes elrendezésének köszönhetően, amely magában foglalja a sisak hátulján lévő ülő magot, az Venaintett terület belső nyomása a teljes sisakcsontba tömörül. Safe-T Advance A hátsó rögzítő rendszer, amelyet úgy terveztek, hogy a sisak szilárdan a fején legyen. VezVenalőlemez a sisak hátulján a könnyű mVenaet beállításához egy kézzel. Nagy súly és kényelem arány. A jobb szellőzéssel rendelkező szélesebb Venaintkezési felületnek köszönhetően a fejön lévő nyomás egyenletesen elosztott és nagyobb kényelmet biztosít. O2 gélpárnák Az O2 gél kényelmesen tartja a sisakot a természetes illeszkedésnek köszönhetően. Kamera készlet A sisakot a MOPOV - My Own Point of View készlettel látták el, amely lehetővé teszi a kamera gyors beillesztését a sisakhoz, és Unusual felvételeket kínál a versenyző szemszögéből. MVenaetek: M - 54-58 cm, L - 59-62 cm Súly: M - 700 g, L - 740 g Kerékpár felszerelés » Kerékpáros sisakok » Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete

Termék Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros sisakok a márkától Met az e-shop kínálatában Gamisport.hu.

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete - termék paraméterei

nagyság52-57
nagyság54-58
nagyság54-61
nagyság59-62
IntrastatSisakok SKI i cyklo-0,30-65061010
KategóriaSisakok, Kerékpáros sisakok
MárkaMet
E-shopGamisport.hu

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete - egyéb érdekes termékek

Sisak MET PARACHUTE 2018 antracit / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?