Kerámiai asztal 60x74cm

Kerámiai asztal 60x74cm

Kerámiai asztal 60x74cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 398 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerámiai asztal 60x74cm - termékleírás

Több szezonális bisztróasztal kerámia felsőrésszel. Kompakt méreteinek köszönhetően jól működik mind a kertben, mind az erkélyen. A sima asztallap egyedi mozaikmintát hoz létre. A fém lábakat többszörosen rudakkal erősítik, és csúszásmentes párnákkal vannak ellátva, aminek köszönhetően csúszós felületre vagy eső után helyezhető. Az asztal laposra lehet összecsukni, így nem foglal elsok helyet, a kiegészítő láncot lezárásként használják. Az asztal összecsukása után könnyen szállítható. kerámia összecuskható asztal, szép csillag mintás kontrasztos a fekete fugával, szélei gránit utánzat, fém lábak, megerősített első és hátsó lábak  Szerelési útmutató:

Termék Kerámiai asztal 60x74cm csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Kerámiai asztal 60x74cm termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerámiai asztal 60x74cm - termék paraméterei

Kerámiai asztal 60x74cm - ár és elérhetőség előzményei

Kerámiai asztal 60x74cm - egyéb érdekes termékek

Kerámiai asztal 60x74cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?