Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 826 234 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér - termékleírás

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér A tárolóhelyhiány sok háztartásban probléma. Olyan bútorokat keresünk, amelyek nem csak praktikus, hanem esztétikai funkcióval is szolgálnak. A Hasani tágas, kétajtós gardrób mindkét követelménynek megfelel. Nemcsak elegendő tárhelyet kínál, de ízléses kiegészítője lesz otthonának. A szekrény belső berendezése két blokkra van osztva. A semleges színű dizájn nem kelt feltűnést, és szinte minden belső térbe illeszkedik. Az egyszerű fekete fém fogantyúk kiegészítik a szekrény általános megjelenését. Modern és színvonalon felüli gardrób, melyben könnyedén elfér sok ruha. Bútorozza be otthonát minőséggel és stílusosan. Méret: 190cm x 200cm x 57cm (sz x ma x mé)Anyaga: melamin tábla, fémVastagság: 18mmSzín: fehér, fekete

Ez a termék a kategóriába tartozik Fém bútorok, a márka gyártja Sofahouse, a színváltozat az ffffff, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér - termék paraméterei

Színffffff
AnyagFém
KategóriaBútor, Fém bútorok
MárkaSofahouse
Színffffff
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér - egyéb érdekes termékek

Dizájn ruhásszekrény Hasani 190cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?