Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 229 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak - termékleírás

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak A Rimma kerti ülőpad kellemes pihenőhelyet biztosít Önnek, egyedi kialakítása pedig tökéletesen kiegészíti terasza vagy kertje minden sarkát. Az egész kerti ülőpad minőségi teakfából készült. Hamisítatlan, természetes tapintást sugároz, mely sokféleképpen kombinálható más kerti bútorokkal. Akár a naplementét nézi, akár a meleg nyári estét élvezi, akár szeretteivel ülve használja, mindig melletted lesz. A Rimma ülőpad tiszta varázsa és stílusos dizájnja ezt biztosan nem tagadja. Méret: 150cm x 92cm x 54cm (sz x ma x mé)Anyag: teak faSzín: természetes barna A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Termék Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik Norddan, színben 8c662d, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Design bútorok a márkától Norddan, a színváltozat az 8c662d, anyagból készült Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak termékcsoporthoz tartozik Teak kerti bútor, a márkához tartozik Norddan, a színes változat az 8c662d, anyagból készült Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Kerti bútor, Design bútorok, Teak kerti bútor
MárkaNorddan
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak - ár és elérhetőség előzményei

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak - egyéb érdekes termékek

Design kerti ülőpad Rimma 150 cm teak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?