Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 126 285 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác - termékleírás

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác Ennek a kerti padnak a klasszikus kialakítása természetes stílust kölcsönöz külsődnek. Az egész kerti pad minőségi tömör akácfából készült. Nagyon tartós, így tartós és időjárásálló. A minőségi kivitelezés és az FSC tanúsítvány hosszú élettartamot garantál. A pad hamisítatlan, természetes tapintást sugároz, amely sokféleképpen kombinálható más kerti bútorokkal. A pad, az azonos sorozatú étkezőasztallal és székekkel együtt különösen szép lesz. Méret: 180cm x 38cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: tömör olajozott akácfaSzín: természetes A kézi munka és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi. A bútorok FSC® tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely garantálja, hogy a termék fából készült részei gondosan kezelt erdőből származnak.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik LuxD, színben c6a27e, Anyagösszetétel Faipari az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác termékcsoporthoz tartozik Kerti padok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színes változat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Design bútorok a márkától LuxD, a színváltozat az c6a27e, anyagból készült Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaBútor, Padok, Kerti bútor, Kerti padok, Design bútorok
MárkaLuxD
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác - ár és elérhetőség előzményei

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác - egyéb érdekes termékek

Design kerti ülőpad Gavino 180 cm akác - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?