Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 151 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood - termékleírás

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood Ezzel a minőségi kerti étkezőasztallal semmi sem állja az utat. Ideális pihenésre a barátokkal és a családdal, grillezéssel vagy egy pohár bor mellett. Az asztallap kiváló minőségű polifából készült. A rétegelt lemez rendkívül tartós anyag, amely ellenáll az időjárásnak és a mikroorganizmusok hatásának. A bútorok könnyen tisztíthatók ruhával és tiszta vízzel. Télen a bútorokat száraz helyen kell tárolni, vagy speciális csomagolással le kell fedni. Az asztal és az azonos sorozat padja együtt különösen stílusos lesz. A kerti asztal nemcsak modernnek tűnik, hanem elbűvölő, természetes tapintást is sugároz - próbálja ki Ön is. Méret: 123cm x 75cm x 70cm (sz x ma x mé)Anyag: Polywood (100% műanyag), porszórt alumíniumSzín: természetes, szürke

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik LuxD, színben c6a27e, Anyagösszetétel műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Termék Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik LuxD, a színváltozat az c6a27e, az anyagból műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztal, a márkához tartozik LuxD, színben c6a27e, Anyagösszetétel műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood - termék paraméterei

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood - ár és elérhetőség előzményei

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood - egyéb érdekes termékek

Design kerti asztal Gazelle 123 cm Polywood - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?