Kerti szett BK115 teak

Kerti szett BK115 teak

Kerti szett BK115 teak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 175 118 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti szett BK115 teak - termékleírás

A természetes teakfa árnyalatú fából készült BK115 kerti szettet időtlen rusztikus design, kényelem és minőségi kivitelezés jellemzi. Kertbe vagy teraszra alkalmas. Az egész szett akár 6 fő befogadására is alkalmas. Kizárólag válogatott tömör lucfenyőből készül. A táblák vastagsága 40 mm. A gyártási folyamat a fa többéves, szabadban történő érlelésével kezdődik, ami a terméknek nagyobb ellenállást biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. A gyártás utolsó szakaszában a fát kemencében szárítják a kívánt nedvességtartalomra. A készlet tartalmazza: 1 x kerti asztal BK115 2 x kerti pad BK115 Méretek: Asztal: 160 x 72 x 68 cm Pad: 160 x 63 x 85 cm, ülésmagasság: 40 cm, terhelhetőség 250 kg A BK115 kerti asztal teljes egészében tömör, válogatott lucfenyőfából készült. Nagy, széles asztallap akár 6 személy számára. A BK115 kerti padok szintén teljes egészében tömör, válogatott lucfenyőfából készülnek. Az ülések szilárdak. Ez nagyon kényelmessé teszi őket. A felület impregnált és 2x lakkozott. Ennek a védelemnek köszönhetően a fa megőrzi nemes megjelenését, karakterét és tartósságát. A készlethez külön padot is vásárolhat. A természetes, tömör lucfenyőfa eleganciájával nyűgöz le. A BK115 kerti garnitúra ideális választás azoknak, akik értékelik az egyszerű stílust, az eleganciát és a kényelmet a legmagasabb termékminőséggel és tartóssággal kombinálva. Sok éven át fogja díszíteni kertjét vagy teraszát.

Termék Kerti szett BK115 teak termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Design bútorok a márkától MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti szett BK115 teak csoport termékei között található Teak kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Kerti szett BK115 teak - termék paraméterei

Kerti szett BK115 teak - ár és elérhetőség előzményei

Kerti szett BK115 teak - egyéb érdekes termékek

Kerti szett BK115 teak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?