Kerti bútor Barbara szürke/karamell

Kerti bútor Barbara szürke/karamell

Kerti bútor Barbara szürke/karamell

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 129 486 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti bútor Barbara szürke/karamell - termékleírás

A sarokkanapé formájú Barbara kerti garnitúra bármely kertbe illeszkedik. Moduláris felépítésű – tetszés szerint beállíthatja! A sarokelem a nyitható asztal, amely tárolóhelyként szolgál. Felső része strapabíró edzett üvegből készült. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy dohányzóasztalt is, amely rendkívül tartós polifából készült. Az ülés kényelmes párnákkal van felszerelve az üléseken és a háttámlákon, amelyek színe illeszkedik a többihez. Modul méretei (cm): 2x kétszemélyes kanapé: 132x69x64 Sarok tárolóhely: 69x69x64 Dohányzóasztal: 63x63x34 JÓ TUDNI: * Polywood - 100% műanyagból készült anyag, vizuálisan a fára emlékeztet. Teraszok és homlokzatok kiegészítésére is használják. Az anyag rendkívül ellenáll az időjárási viszonyoknak. A polifa előállításához HDPE-t, PVC-t, PP-t, ABS-t, PS-t és PLA-t használnak. Az anyag 100% -ban újrahasznosítható. *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Termék Kerti bútor Barbara szürke/karamell termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti bútor Barbara szürke/karamell - termék paraméterei

Kerti bútor Barbara szürke/karamell - ár és elérhetőség előzményei

Kerti bútor Barbara szürke/karamell - egyéb érdekes termékek

Kerti bútor Barbara szürke/karamell - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?