Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 - termékleírás

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 Furcsa, hogy mit lehet tenni azért, hogy a csúcsról kilátás nyíljon. Az izzadság végigfolyik az arcodon, és a nap könyörtelenül a tarkódra süt. Poros a talpától, de másrészt tudja, hogy odalent minden rendben van. Kivéve a port. A merinógyapjúból készült nyári túrazoknik hatékonyan elvezetik a nedvességet, és sokkal kevésbé valószínű, hogy felhólyagosodnak. A T2 párnázottság, amelynek kurbli-karos szerkezete az észak-ír Bridgedale-től származik, védi a lábat a kemény ütésektől. És mivel ezek a zoknik másképp kötöttek, mint a világ legtöbb zoknija, számíthatsz rá, hogy néhány napos viselés után is kényelmesen puhák maradnak. Végül is, ezzel a párral akár tíz évig is barangolhat a hegyekben: ennyi ideig bírja. Főbb jellemzők Magasság: boka Súly: nagyon alacsony (nyár) Összetétel: 39% merinói gyapjú, 59% nejlon/poliamid, 2% elasztán/Lycra® Gyors nedvességelvezetés a száraz lábakért A célzott T2 párnázás megakadályozza a kemény ütéseket A cipő nyelve alatti csomósodás megakadályozására szolgáló konstrukció 3D-s sarokforma, amely nem fújódik fel és a lábfejre ül Lapos varrás a lábujjaknál növeli a kényelmet Tartja az alakját és nem zsugorodik Élethosszig tartó garancia a gyártási hibákra Készült az Egyesült Királyságban Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265

Ezt a terméket a csoportban találja Alacsony zokni, a márkához tartozik bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 - termék paraméterei

nagyságL (9-11,5)
nagyságM (6-8,5)
nagyságS (3-5,5)
nagyságXL (12+)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Alacsony zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Túra KAPTÁR T2 Képviselő Alacsony anthracite/orange/265 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?