Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 333 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 - termékleírás

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 Nem az optimális időjárást vagy az optimális terepet keresed. A szabadságot és a változatosságot értékeli, amit a hegyi ösvényen talál. Egyik nap még perzsel a nap melege, a következőn már a széllel versenyzel. És mindig számíthat a Bridgedale futózokni támogatására, amelynek vékonyabb szerkezete kifejezetten a női lábra van szabva. Harminc brit amatőr futó két éven át dolgozott a zoknik kifejlesztésén. A végső ítéletük egyértelmű volt: többé nem látunk hibákat. Főbb jellemzők Magasság: boka Grammatika: nagyon alacsony (tavasszal, nyáron, ősszel) Tömés: közepes Összetétel: 33% merinói gyapjú, 64% nejlon/poliamid, 3% elasztán/Lycra® A gyors nedvességelvezetést az új LYCRA® DRY technológia biztosítja T2 párnázás a saroknál, a lábujjaknál és a bokánál, megakadályozza a bütykök és a hólyagok kialakulását A boka és a lábfej körüli kompresszió elősegíti a stabilitást Szorosan illeszkedő mandzsetta megakadályozza a szennyeződések bejutását a zokniba A széles hegy lehetővé teszi, hogy az ujjak természetes helyzetbe nyúljanak A zoknik megtartják az alakjukat és nem zsugorodnak Élethosszig tartó garancia a gyártási hibákra Készült az Egyesült Királyságban Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195

Ez a termék a kategóriába tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Termék Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 csoport termékei között található Alacsony zokni, a márkához tartozik bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5) UK
nagyságM (5-6,5) UK
nagyságS (3-4,5) UK
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni, Alacsony zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Trail Run KAPTÁR T2 KISASSZONY Alacsony női damson/195 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?