Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 698 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 - termékleírás

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 Ezek a könnyű Bridgedale zoknik a CoolFusion Light Hiker utódai, forró nyári napokra készültek, amikor a lábak izzadnak és . A Coolmax® szál biztosítja, hogy a nedvesség gyorsan távozzon a bőrből, a fésült pamut pedig váratlanul nagy adag kényelmet biztosít.A speciális, keskenyebb kialakítás tökéletesen illeszkedik a női lábra, az Y sarokerősítés pedig biztosítja, hogy a zokni a helyén üljön, és ne csomósodjon össze. Tehát felejtsd el a hólyagokat és a hólyagokat. A zokni alja enyhén párnázott.Az egyes fonalak fokozatos összehúzásának és az azt követő gőzölésnek köszönhetően a zoknik méretstabilak és nem zsugorodnak. Főbb jellemzők Magasság: klasszikus Súly: alacsony Összetétel: 58% Coolmax® / poliészter, 26% fésült pamut, 15% Nylon / poliamid, 1% Lycra® / elasztán Enyhén párnázott alsó rész Tökéletes nedvességelvezetés Kellemes tapintású Tartja az alakját és nem zsugorodik Készült az Egyesült Királyságban, élethosszig tartó garancia Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350

Termék Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Női csizma, márka kínálatában szerepel bridgedale, boltban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Csizmák, Csizma, Női zokni, Női csizma
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut CC Csizma Női plum/350 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?