Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 #281129

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 #281129

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 #281129

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 413 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 - termékleírás

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 Head fel! A Ferrata, a hegyi ösvény, szánkóval a hátadon. Ahová csak akarod, ahová csak akarod. Csak a fizikumod szab határt neked. De a lábaddal nem lesz gond. A Bridgedale trekkingzokni karcsú szabású, kifejezetten a női lábra szabott zoknikkal.A Coolmax® szálakkal ellátott merinó gyapjú minden csepp izzadságot elvezet a bőrödről, a laza kéményű, puha kötés pedig egész nap kényelmesen tartja a lábad. Az Y sarokszerkezet biztosítja, hogy a zokni nem mozdul el a lábadon - így elfelejtheted a vízhólyagokat és a vízhólyagokat.Az egyes fonalak fokozatos összehúzásának és az azt követő gőzölésnek köszönhetően a zoknik méretstabilak és nem zsugorodnak. Fő jellemzők Magasság: klasszikus Súly: közepes Összetétel: 27% Merino gyapjú, 50% Coolmax® / poliészter, 22% Nylon / poliamid, 1% Lycra® / elasztán Finom kötött, lazább kéményű kötés Magas hőkomfort és nedvességelvezetés Tartja az alakját és nem zsugorodik Készült az Egyesült Királyságban, élethosszig tartó garancia Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438

Termék Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 #281129 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Túra LW Pamut MC Boot Női por blue/438 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?