Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 556 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 Női könnyű és lélegző Coolmax® zDovodni nyári hegyi túrákhoz. Selfsság a bDovoda felett. Hajnalban hagyod a faházat, és a meleg tavaszi levegő energiával tölt. De várjon, amíg a nap fel nem emelkedik a horizont felett. A nyugalmi hegyi ösvényen a lábad elfoglaltak. Mégis, megoszthatják a sDovodat könnyű és lélegző bridgedale zDovodnival. A Coolmax® szálas izzadsága elhomályosodik a bőrtől, és a T2-technológia csökkenti a lábadnak az ujjainak pontján lévő nyomást. Szóval tovább és tovább, és úgy tűnik, nincs semmi panaszkodni. Már a csúcsot látod. Főbb jellemzők Selfsság a bDovoda felett. Tökéletes izzadság eltávolítás. Védelem a csomagtVena nyelv alatti zúzódásDovod ellen. A T2 technológia csökkenti a nyomást a lábakon. Y sarDovodszerkezet a zDovodni jó illeszkedéséhez. 56% Coolmax® / poliészter 43% nylon / poliamid 1% LYCRA® / elasztán Zokni » Sport zokni » Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168

Termék Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 csoport termékei között található Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 - termék paraméterei

nagyságL (7-8 UK)
nagyságM (5-6 UK)
nagyságS (3-4 UK)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Coolmax Performance Boot Women's graphite/mint/168 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?