Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 186 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 - termékleírás

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 Női zDovodni lazább, nem álló kéménygel meleg nyári napDovodon. A MerinoFusion Trail utódja. Klasszikus magasság. Nyáron nem csak a folyadék kiegészítése, hanem a testből való eltávolítása is fontos. Ami a lábadat illeti, ezek a könnyű bridgedale zDovodni a Merina gyapjúval és a szabad kéményrel - a MerinoFusion Trail utódja - gondoskodnak róla. Ahhoz, hogy tökéletesen illeszkedjen a lábadhoz, ezeket a zDovodnit Y sarDovodszerkezettel szerelték fel. A Merino gyapjú és a Coolmax® szál is elszívja az izzadságot a bőrtől, így nem fogja tudni, hogy milyen hólyagDovod és ínyek. Az egyes fonalak fDovodozatos meghúzása és az azt követő gőzök miatt a gyártás során a zDovodnák mVenaete stabilak és nem zsugorodnak. Főbb jellemzők Klasszikus magasság. Finom kötés lazább kéményrel. Tökéletes nedvesség eltávolítás. Alakja van, soha nem ütközik. Made in UK, életre szóló garancia. 19% Merino gyapjú 53% Coolmax® / poliészter 27% nylon / poliamid 1% Lycra® / Elasztane Zokni » Trekking zokni » Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929

Termék Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 termékcsoporthoz tartozik Női zokni a márkától bridgedale, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 - termék paraméterei

nagyságL (7-8,5)
nagyságM (5-6,5)
nagyságS (3-4,5)
nagyságXL (9-10 UK)
Intrastat61159699
KategóriaZokni, Női zokni
Márkabridgedale
E-shopGamisport.hu

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 - ár és elérhetőség előzményei

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 - egyéb érdekes termékek

Zokni Bridgedale Hike Lightweight Merino Comfort Boot Women's sand/929 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?